![]() |
Re: Audi A4 1.8T vs ...?
Nu intoxic nimic, nu ti am zis tie nimic ce modificari am. de ce nu stiu sa respect?
|
Aminteste-ti ce i-ai spus lui Razvan cu rs-ul albastru de buzau dupa ce v-ati dat.
|
Quote:
|
sa puna mana de la mana cei care contesta ca are 220 cai max. sa stranga 200 lei sa o puna omu pe dyno:))
|
Quote:
Razvan octavia BZ ma facut la PL intr o seara. I am spus lui kiki stiind ca l cunoaste sa i zica ca vreau revansa la care el a raspuns iar ma ce sa faca ala ii dau tiruri etc. In ziua cand a venit la Buc ia spus lui kiki ca mi e frica, ca ma omoara, ca n am ce sa fac la curse cu masina aia etc.Acum spune si tu sunt corecte vorbele astea?! Tu cum ai trata situatia? |
Ce pui la bataie ca sa stiu ce-ti iau daca ies mai multi cai?
|
io nu am treaba man e doar o idee e treaba voastra
|
Quote:
|
Turbo meu e stock. nu am k04 de s3 pt ca la mot longitudinale nu se potriveste.
Eu nu am nimic cu voi ca nu am ce pt ca nici nu va cunsoc, daca tu auzeai vorbele alea nici tu nu cred ca erai prea fericit si orice om normal se enerva. |
Quote:
|
E normal sa bati masini de 200-220 cp cu tractiune pe o singura axa, de pe loc pe 400m. Din mers cred ca sta altfel treaba...
Cand va fi o temperatura favorabila afara te invitam pe la noi. Dc vrei sa incerci cu CZT este unul aproape de tine, unul negru care trage mai bine ca a mea, ca sa-ti faci o idee :) Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Avantajul masinii este ca e torsen si nu haldex si pleaca foarte bine ... E foarte normal sa nu il prindeti pe 402 m... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning