Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15840-mega-difuzor-ptr-spl-by-dr-zozo.html)

margineanu ovidiu 08-05-06 21:01

Re: MEGA DIFUZOR Ptr SPL By Dr ZOZO

Quote:

Originally Posted by LDPM
chiar spre 50 ...

esti sigur?...

LDPM 08-05-06 23:24

mie mi s-a parut ca suna bine si spre 50 , adica 40 si :headfones....

margineanu ovidiu 13-05-06 21:42

Quote:

Originally Posted by LDPM
mie mi s-a parut ca suna bine si spre 50 , adica 40 si :headfones....

multe suna bine pe la 50hz,mai jos e putin cu probleme:)

SoundIdentity 13-05-06 21:57

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
multe suna bine pe la 50hz,mai jos e putin cu probleme:)

]
ovi al meu ce sus suna si destul de binisor!!!ce am ras impreuna cand am depistat ca ceea ce iti lipsea tie aveam io si invers nu?:):):)

margineanu ovidiu 13-05-06 22:40

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
]
ovi al meu ce sus suna si destul de binisor!!!ce am ras impreuna cand am depistat ca ceea ce iti lipsea tie aveam io si invers nu?:):):)

asta este tot scopul testelor:sa vezi ce ai,ce au altii sa poti sa te bucuri de tot ce poti ca doar nu iti schimbi instalatia din masina tot la 2-3 luni ca sa le auzi pe toate,oricum ar fi cazul sa-ti vina golfu ca vreau deja sa-l aud,si asta e o experienta iar mie asa imi plac chestiile astea de numa:)ce se mai aude de ciky?ca nu mai citesc nimic de masina lui si nici nu l-am vazut inca prin oras desi zilnic umblu cit un taximetrist(10.000 in doua luni,i-am spart la opel cand m-au vazut la schimb de ulei)si de a lui sunt f. curios!

SoundIdentity 14-05-06 11:01

Quote:

asta este tot scopul testelor:sa vezi ce ai,ce au altii sa poti sa te bucuri de tot ce poti ca doar nu iti schimbi instalatia din masina tot la 2-3 luni ca sa le auzi pe toate,oricum ar fi cazul sa-ti vina golfu ca vreau deja sa-l aud,si asta e o experienta iar mie asa imi plac chestiile astea de numa:)ce se mai aude de ciky?ca nu mai citesc nimic de masina lui si nici nu l-am vazut inca prin oras desi zilnic umblu cit un taximetrist(10.000 in doua luni,i-am spart la opel cand m-au vazut la schimb de ulei)si de a lui sunt f. curios!

inca isi vinde animalele sa poata incepe proiectu!!!:):):):):)dar acu pregatesc ceva nou si interesant pe 4 iunie eu nu sunt secretos 4 buc gti 15 intr-un fiat!!!!ce zici???unu ce presiune face in golf mai c a nu deschide usile dar 4 buc???in sfarsit va putea demonstra seria gti!!!golfu va veni weekendu urmatorrrr!!!

Ciky 14-05-06 21:04

abia shtept sa-l vad kopasz!

margineanu ovidiu 14-05-06 21:30

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
inca isi vinde animalele sa poata incepe proiectu!!!:):):):):)dar acu pregatesc ceva nou si interesant pe 4 iunie eu nu sunt secretos 4 buc gti 15 intr-un fiat!!!!ce zici???unu ce presiune face in golf mai c a nu deschide usile dar 4 buc???in sfarsit va putea demonstra seria gti!!!golfu va veni weekendu urmatorrrr!!!

ce bine de unii ca au ce vinde:)eu incep sa-mi implinesc incetul cu incetul visul,am reusit sa-mi iau un amplif pe medii si inalte si daca totul merge bine iau si componentele,dar am tras pentru ele in ultimul timp de mi-au sarit capacele,inclusiv azi am lucrat de la 7.30 pana pe la 16 dar macar sunt fericit si lefter pe urm. 6 luni,dar vorba ta merita:),ce zici rezista fiatu?????

Ciky 15-05-06 20:06

o sa crape!

SoundIdentity 15-05-06 22:05

Quote:

ce bine de unii ca au ce vinde:)eu incep sa-mi implinesc incetul cu incetul visul,am reusit sa-mi iau un amplif pe medii si inalte si daca totul merge bine iau si componentele,dar am tras pentru ele in ultimul timp de mi-au sarit capacele,inclusiv azi am lucrat de la 7.30 pana pe la 16 dar macar sunt fericit si lefter pe urm. 6 luni,dar vorba ta merita:),ce zici rezista fiatu?????

da si tu cu parerea!!!vezi unu de ce in stare dar x4???astept doar sa il primeasca si a 2 a zi il si preda la mine...e nebun copilu ca noi...doar astia sunt de-ai nostri!!!traiasca surziiii!!!!!ai zis ceva???ha?ha?ha? pana nu ajung in faza asta nu ma las:):):):):)...dupa aia cat incape de mult macar sa mai simt macar de nu mai aud.....:)

DR.ZOZO 16-05-06 08:11

2 Attachment(s)
mia venit masinuta ansfarsit o liniuta ?:)))

SoundIdentity 17-05-06 21:57

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
mia venit masinuta ansfarsit o liniuta ?:)))

pe 21 mai demonstreaza galeria din ea!!!

Ciky 19-05-06 11:20

sa speram,zoli bacsi!

SoundIdentity 19-05-06 21:56

asta s-o rusinat si nu mai vine!fuiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ciky 20-05-06 18:59

da' dice?:):):):):):):):):):)

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning