![]() |
1 Attachment(s)
poi daka to` visam io ca tuner mi`ash lua un H2 vro 10.000wati in el sa`tzi tune plamanu` shi jante giovanna flyer 28\" Chrome vedetzi voi atunci pe starzile oradiei ditamai eclipsa pe roate
|
BMW M3 E36, componente ale caroseriei din fibra de carbon, si restul de bagat in tuning motor si ceva interior
|
si daca tot suntem la categoria vise :lol: :lol: visez la un techart 996 turbo :D
|
Aoleu, pai ala depaseste bugetul de 3 ori aproape... :lol: Dar e o \"mica\" bestie... :twisted:
|
:lol: :lol: da nou da....am gasit si sub 100.000..mai folosite.. :lol: :lol:
|
Salutare...eu sunt mai nou pe aici asa ca m-am bagat si eu in seama aici... :P :P .Daca as avea 100.000 de euro...hm.....mi-as lua un Volvo 850 T5 de prin 97 iar banii ramasi...jumate in motor jumate in celalte partzi ale masinii.. :oops: See u..
|
Eu mi-as lua Ferrari 360 Modena fara sa stau pe ganduri. Este peste bugetul alocat dar eu as mai strange din b**i si mi l-as lua. Deh, fan ferrari inrait. :lol:
|
oke :) acuma alta intrebare.. credetzi ca va permitetzi sa le intretzinetzi? sa stitzi ca, cateodata e mai greu sa intretzii o mashina decat sa o cumperi :) de exemplu cineva de aici shi`a luat maserati 3200 gt ca sa rupa gura targului :) si l`a vandut cu vreo 10.000 mai ieftin pt ca nu issi permitea sa o intretina
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Cine-si ia masina de 100.000 E, inseamna ca are bani sa o si intretina...asta-i regula de aur...care-i bou si cu primii 100 k isi trage masina de toti banii, asta e, normal ca n-o sa aiba cu ce sa o mai intretina...
|
Quote:
|
Nissan Skyline GT-R. Fara sa stau pe ganduri. Si daca mai ramane ceva jenti de 21\" si tuning motor.
|
ESPinoza, dupa ce ne`ai pus sa visam, acum ne arunci galeata cu apa rece in fata ? :D Intretinerea cere muuulta bataie de cap si mai ales bani, ca sa nu mai vorbim de rezistenta la `curiozitatile` pietei: de ex. la Porsche Ro piesele in general sunt aproape duble ca pret fata de magazine; sau pt un Xsara Picasso un scut de plastic costa 7 milioane iar unul de metal 7.100.000... Sau pt Cayenne Turbo de l`as lua eu cu cei 100.000 euroi asigurarea full pe un an costa 8.900 euro (daca imi aduc aminte bine) !!! Asa ca... vorbiti mai incet, ca eu unul dorm si visez in continuare :wink:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning