![]() |
Re: Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!
Va fi o masina foarte ok tinand cont mai ales de bani.
Ca minus ar fi motoarele mici, dar un motor mare automat ducea la pret mai mare, iar eu n-au asta ca target. |
Sunt curios cum se comporta masinile echipate cu transmisie in 6 trepte (1.6 16V 4x4 si dCi-ul de 110CP, atat 4x2 cat si 4x4 care au 6 + 1 dar cutii diferite).
|
|
Quote:
Frumos...are potential pt asa ceva.. |
Se pare ca versiunile 4x4 vor fi echipate cu niste cutii de viteze in 6 trepte.
Quote:
|
Da...
1.6 16V 4x2 - 5 + 1 trepte / euro 4 1.6 16V 4x4 - 6 + 1 trepte / euro 5 1.5 dCI 85CP - 4x2 (exclusiv) - 5 + 1 trepte / euro 4 1.5 dCi 110CP - 4x2 - 6 + 1 trepte / euro 5 1.5 dCi 110CP - 4x4 - 6 + 1 trepte / euro 5 (cutie diferita fata de varianta 4x2, cred ca ceva mai scurta) Diferenta intre 1.6 16V 4x2 si 1.6 16V 4x4 este de aproximativ 1700 euro. Practic sunt 1000 euro daca punem la socoteala norma de poluare euro 4 (700 euro inmatricularea, asa am gasit la un calculator 2010 pentru 1.6 nou) vs euro 5 (0 euro). Edit - cu alt calculator a dat ~ 400 euro, sa-i ia naiba. Cert este ca se mai reduce din diferenta. |
O fi buna , o fi mai putin buna macar stim ca e romaneasca si asta e tot ce conteaza :>
|
super masinuta. m-am jucat un pic cu configuratorul dacia si imi place ce a iesit. banii nu ii am..asta e buba. oricum as alege duster la banii astia. cred ca va fi..daca nu la fel..macar aproape la fel ca si cu loganul. o masina cinstita pt banii ei. din ce ne sunt prezentate in filmulete..chiar se descurca binisor pe teren accidentat. bravo dacia!
|
Duster-u e cea mai tare masina de la dacia!aku depinde cat sunt de ieftine piesele!!in rest arata si cred ca si se comporta bine!!!era bun daca puneau motoarele 1.9 de pe papuc!!
|
Quote:
|
La 13 ani...
|
Intr-adevar, motorul 1.9d de pe Papuc cuplat cu o cutie in 6 trepte...facea ravagii.
|
e frumoasa da mie totusi mi se pare scumpa ... cu ceva dotari si cu o motorizare decenta , ajunge linistit la 16.000 euro
|
Da, dar gaseste-mi alternativa de SUV 4X4 chiar si la 16000eur.
|
Pai in opinia mea nu merita 16.000 , eu daca asa avea banii eia nu mi-as lua duster mi-as lua tot un 4x4 da sh , fiecare cu parerile lui . Cine vrea masina noua e bun dusterul
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning