![]() |
Re: [SERVICII] Garaj mecanica & tuning
Va astept cu orice fel de problema
|
4 Attachment(s)
oferta toata luna mai revizie ulei si filtre 50lei,ulei filtre placute 80lei
|
8 Attachment(s)
facem si bad boy daca este nevoie
|
Salut...PRET pentru un swap cu tot ce trebuie ca sa functioneze ca "daily driver", dar un pic peste stock: din 1.6 100 cp (cod motor AKS) la 2.0 16 V ABF (o admisie, o evacuare inox in limita bunului simtz, soft - ala il fac eu la Ginel ;) ). Un pret pentru manopera te rog frumos sa-mi spui (estimativ). de motor si restul sa zicem ca ma descurc. Numai bine si spor la clienti.
|
4 Attachment(s)
un nou mk2 1.8 20vt,si un amarat de mk3 care avea o boala la motor:D
|
Salut, am un golf 2 89', 1.3 benzina.
Cat ar costa o cutie de viteze in 5 trepte si instalatul ei? Mai am o problema la el, cred ca imi trebuie o flansa si de vazut daca motorul ia aer fals pe undeva(i-am rupt si un surub la admisie). Imi consuma foarte mult, desi carburatorul e refacut insa cred ca e reglat sa consume mai mult pentru a nu muri la relanti. Trebuie sa rezolv, cel putin partea cu motorul pentru a putea sa ii fac identificarea si sa nu ma bata la cap baietii de la RAR. Sa imi spui asa aproximativ cu cat ai putea sa repari problemele descrise(stiu ca trebuie oricum sa vezi innainte asa ca nu pot sa iti cer un pret prea apropiat de realitate) Multam mult! |
|
Re: BLR Garage
34 Attachment(s)
cateva din ultimele lucrari
https://www.youtube.com/watch?v=m32IG...eature=related |
Re: BLR Garage
7 Attachment(s)
Galerie admisie custom,down pipe 76mm masina este un golf 5 2.0tdi 170hp la baza
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning