![]() |
Re: E36 - agresive colection
pei pe 16 nu sunt prea mici??
nu ar da mai bine cu ceva pe 17??parerea mea:lol: |
Quote:
|
Quote:
iti iei 16" si dupa 2 luni vrei 17";) |
Quote:
|
Quote:
eu nu vrea b1...prea comun :) |
Quote:
B1 comun,.. nu prea :-P. Bine că eu o să le scot din comun-itate şi le personalizez să nu mai zică unul altu că sunt pe toate pisicile cu 4 picioare :D,, Adevărul că mie ăştea mi-au plăcut, cum Borbet am pus pe oltcit.., aşa am zis şi pentru E36 , fix ce mi-a plăcut a şi neapărat pe 17 să pui pe pisi , sincer 16 o să arate cam mic pentru o felină mare :D |
Quote:
|
e una mov pe la sineasca ...vruia omu` sa o vand si are niste borbet pe 16...parca nu statea asta nashpa...450 de euro sincer mi se pare cam mult...oricum b1 sunt frumoase chiar daca ar veni echipare de serie la e36! :D
|
un cadou pt a mik! :D
|
2 Attachment(s)
..................
|
Tinere mai spala motoru ala din cand in cand ca e cam palid:P... O dai si pe carbon ai?? Racer te faci tu cu aia mica :P.... Salutari de la Satu Mare (sti tu cine :P)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
e o idee buna sa pun eleronul asta pe masina?
|
Hai sa fiu primul care isi da cu parerea..... urat nu e..... desi putza aia din mijloc nu imi place.... dar priveste poza din lateral si imagineaza-ti folie + un eleron discret tip M ;) .. Repet .. nu da ca nuca in perete... da parca se poate si mai bine ... E doar o parere... sa nu mi-o iei in nume de rau :*
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning