Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - O Pisica EMO style !!! :)) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/157120-e36-pisica-emo-style.html)

madalin_m3 09-02-10 17:52

Re: E36 - O Pisica EMO style !!! :))

1 Attachment(s)
ehe azi am facut shi yo un upgrade:)) i-am luat un mp3player la pisica sa invetze sa danseze:P....pacat ca nu am gasit exact cum am vrut yo ....sa fie tot negru shi sa se aprinda portocaliu...asta are shi putin argintiu shi se aprinde roshu :))

MARI_NSL 09-02-10 18:22

parca e si cu usb ? cat a costat ?

:D

madalin_m3 09-02-10 19:51

dap asta m-a interesat mai mult sa aibe usb shi ieshire pentru preamplificator shi a costat 499 ron l-am luat de la media-galaxy din CarreFour :p

madalin_m3 13-02-10 14:00

1 Attachment(s)
shi o poza cu el montat....se aude dragutz shi sistemul de boxe de fabrica....Nokia..:)

dr_pricop 19-02-10 16:35

frate dar iti era un pic frig vad:D

crysty.bobok 19-02-10 17:07

Quote:

frate dar iti era un pic frig vad
da chiar .. :)) 32 grade:)

Misto mp3-ul ;)

madalin_m3 20-02-10 08:26

poi sunt nascut vara .....nu suport frigu :))

madalin_m3 28-02-10 03:49

off....ma doare sufletu ....am ieshit shi yo la o plimbare cu pisicu shi l-am cam ranit am dat intr-o gropitza groapa nici nu stiu cum sa-i zik sant crater bagami-as p*** in Masa...daca se mai merita sa investesti in mashina mai imi faceam shi planuri sa imi cumpar jante amortizoare shi altele de sute de euro...pentru ce?? sa fac slalom printre cratere...cred ca aia cu filmu 2012 de la noi din bucuresti s au inspirat...in loc sa vin stisfacut acasa cum veneam de obicei dupa o plimbare cu mashina am venit cu o mare stare de greata ... :(

Marian_nebunu 28-02-10 08:31

un upgrade adevarat la masina asta cand faci si tu ???

madalin_m3 28-02-10 14:00

nush deocamdata nush daca se merita...:)

madalin_m3 01-03-10 00:51

am shi yo o intrebare baietzi ..Va rog poate ma ajutatzi shi pe mine...azi m-am cam jucat ea putin......mers in limitari ...putin fum din cauciuce....iar acum seara am mai vrut sa mai plec o data cu ea shi dupa doua stati de mers f f ushor aveam apa pe roshu...am oprit apa se auzea ca fierbe dar tosusi am pus mana pe ea shi erea doar putin cald shi o dadea afara din vas

madalin_m3 01-03-10 00:53

am lasat-o sa se raceasca shi dupa 2-3 minute ajunge iar pe roshu

DT"M" 05-03-10 00:08

Salut! am patzit si io cu un 320 tot aja am luat`o la o tura si nu am apucat sa ii dau a3a cand ma uit la apa roshu....am tras pe dreapta si am lasat`o sa vad dak scade dupa o buna vreme am mai complectat cu apa(calda) si am plecat in nici 30m iar se duce acu la roshu si am lasat`o am duso a un mecanic care o mai patit aja si se uita atent sa dus (bimetalul partea de aluminiu sau ce o fi facuta care tzine elicea) am luat alta si nu am mai avut probleme am apucat si io in sfarsit sa schimb a 5a ;)) la tine poate ii altceva mie mi sa zis ca se poate chiuloasa tot felu de ipoteze dar sa rezolvat doar cu aia. Bafta!

Madalin_e36 05-03-10 01:01

nu neaprat..trebui sa fie chiuloasa fisurata..sau garnitura fututa sa iti fiarba apa....
ai verifcat apa daca o mai ai pe toata???sa nu ai un furtun fisurat sa pierzi apa...:D

Marian_nebunu 05-03-10 16:08

Quote:

Originally Posted by madalin_m3 (Post 3134183)
am shi yo o intrebare baietzi ..Va rog poate ma ajutatzi shi pe mine...azi m-am cam jucat ea putin......mers in limitari ...putin fum din cauciuce....iar acum seara am mai vrut sa mai plec o data cu ea shi dupa doua stati de mers f f ushor aveam apa pe roshu...am oprit apa se auzea ca fierbe dar tosusi am pus mana pe ea shi erea doar putin cald shi o dadea afara din vas

daca te mananca in fun.......dupa ce ca sta apa pe rosu mai scoate si capacu de la vas ca nu sare pe tine sa te oparesti;) nebunule....

vezi sa nu fie vascul termostatul,sau garnitura de chiuloasa:D

All times are GMT +2. The time now is 08:37.

- Copyright 2026 4Tuning