Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Piaggio SI (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/156979-my-scoot-piaggio.html)

MirceaWkC 24-01-10 11:18

Re: [My Scoot] Piaggio SI

azi am fost la o plimbare prin targu' de masini si mi-a sarit in ochi o casca nolan care am cumparat-o cu fabuloasa suma de 35 de lei...e bun pretu??? poze mai tarziu putin...

porsheGTS 24-01-10 12:03

E super pretu...ia sa pui niste poze:D

porsheGTS 24-01-10 12:26

1 Attachment(s)
Am pus pozele(cu permisiunea lui)--!!!

porsheGTS 24-01-10 12:28

1 Attachment(s)
Sa o porti sanatos(Are niste erori forumul)!!

MirceaWkC 24-01-10 13:01

mersi mult;)

Felix_Arad 24-01-10 15:03

Sa o speli calumea si sa o porti tot timpul. E foarte faina si sa o porti sanatos fara incidente. Bafta :D

MirceaWkC 24-01-10 19:43

azi dupa ce am luat casca a urmat o serie de injuraturi:anger: dupa ce am montat motorul pentru ca: cablul de acceleratie e prea scurt,cablul decompresorului are capul prea mare ,furtunasul de benzina e prea scurt si in capul listei este CDI-ul care are capetele mufelor dezizolate din cauza mutarilor de la dreata la stanga si invers de 50.000 de ori deoare ce nu il mai pot prinde:confused2( daca ma supara azi vreunu cred ca il mutilam:lol:) deci pur si simplu imi venea sa dau cu ea de pamant va rog unu dintre voi care aveti o schema in care imi arata cum sa montez CDI-u va rog ajutati-ma :cry2::cry2:

MirceaWkC 26-01-10 18:26

azi am reusit sa mai fac cate ceva pe la ea: am pus cablul de acceleratie,filtrul de aer,niste ornamente de plastic, saua,furtunasul de benzina si am reusit sa pun si cdi-ul (insa de data asta cu calm k mi-am dat seama k nu ea ea de vina ci :censored: care o desface si nu mai stie sa o refaca:D pics:

Felix_Arad 26-01-10 18:47

3 Attachment(s)
Uite(-ati) pozele :D

porsheGTS 26-01-10 18:57

Frumos!!!Astea raman cauciucurile?

MirceaWkC 26-01-10 20:25

nu le voi schimba cand voi avea timp...si timp nu prea am ca fac naveta scoala, acasa...acasa scoala:D

MirceaWkC 29-01-10 20:04

2 Attachment(s)
azi au aterizat plasticele de la vopsit. culoare: negru perlat:joy::joy: :D la vara il voi vopsi complet asa:joy: poze mai clare maine daca va fi soare:D

szucsu 11-02-10 23:49

ceau.am o problema cu malaguti f12LC 50 din 2000.am desfacut carburatorul ca sa-l curat,dupa ce l-am pus inapoi curgea benzina din carburator si nu avea prea multa putere scuteru adica avea pe o distanta de 1km dupa ce a disparut.am cumparat set reparatii la carburator l-am bagat nu mai curge benzina dartot nu am putere.dar cand dau gaz pe loc merge frumos numai cand incerc sa ma dau cu scuter pierde puterea duppa 50de metri.cineva daca are ceva idee va rog sa ma ajute ca deja ma enerveaza chestia asta si as vrea sa repar si eu scuterul.va multumesc.!

MirceaWkC 12-02-10 10:24

Quote:

Originally Posted by szucsu (Post 3076866)
ceau.am o problema cu malaguti f12LC 50 din 2000.am desfacut carburatorul ca sa-l curat,dupa ce l-am pus inapoi curgea benzina din carburator si nu avea prea multa putere scuteru adica avea pe o distanta de 1km dupa ce a disparut.am cumparat set reparatii la carburator l-am bagat nu mai curge benzina dartot nu am putere.dar cand dau gaz pe loc merge frumos numai cand incerc sa ma dau cu scuter pierde puterea duppa 50de metri.cineva daca are ceva idee va rog sa ma ajute ca deja ma enerveaza chestia asta si as vrea sa repar si eu scuterul.va multumesc.!

daca vrei sa itzi aflii problema posteaza la troubleshooting(este sectiune speciala)...eu unu nu ma prea pricep la a mea , dar la un malaguti F12:lol:

razvy_91 12-02-10 12:00

Chiar , ce mai face piaggio-ul ?

All times are GMT +2. The time now is 21:19.

- Copyright 2026 4Tuning