![]() |
lacerevo:Pentru tico imi trebuie.Tipul ala iti da garantie?Am nevoie de amortizoare mai tari decat se gaseste in magazine.
|
da garantie juma de an parca
normal ii 25 lei pre bucata da la tico trebe sa mai faca si ceva la strung ca is capsulate amortizoarele si prima reparatie iti iese la 75 bucata fatza de cam 130 lei cat is noi.. apoi dupa prima reparatie daca vrei sa le mai faci o sa fie 25 lei daca te hotarasti zimi si iti zic unde sa mergi.. apoi sa imi zici cum sta masina ca si eu vreau sa ii schimb la mama la tico |
Re:
E vorba de ala cu atelierul de pe dima ? Daca da atunci va spun sincer ca om mai umflat in pene ca ala nu exista . O sti el sa repare telescoape , da e un nesimtit si un ingamfat fara limite . Se crede dumnezeul telescoapelor si daca nu esti lingusitor si extrem de amabil cu el NU TE AJUTA ! Trebuie sa il pupi in cur ...ca urmare cand am fost si eu o data la el , l-am bagat de unde a iesit si mi-am luat telescoape noi .
Nu mergeti la el , lasati-l sa moara de foame , mama lui de u...... :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... pe langa afirmatziile un pic rautacioase, sfatul e bun: Luatzi telescoape noi!!! si mai ales ca pt Dacia sau astea facute in Ro nici macar nu-s scumpe!!!! :wink: |
pai la dacie si eu mi le-am intarit tot la ala cu atelieru de pe dima si is foarte multumit daca imi luam noi dacia era tot barca :punch:
|
daca vrei amortizoare de strada sigur is mai bune alea noi.. da daca vrei amortizoare tari omu asta ii solutia.... mai sunt si la sibiu(aia is the best) si la bv...
|
Re:
Quote:
si apropo, io chiar is curios sa vad daca o reusit omu sa le faca la fel pe toate 4! ... daca da (tot respectu :lol: ) desi am unele dubii!!! |
bah..deci voi nu sunteti normali mah....suicide drivers
|
1 Attachment(s)
nu am zis ca e bolid de raliu dar acuma sta mult mai bine pe drum nu vad care e problema cu taiatul spirelor de la arcuri pe vremea lui nicu cum crezi ca se proceda
|
Re:
Quote:
|
nush cum sa-ti spun .. da tinuta mea de drum e destul de buna, poate chiar prea tare si prea joasa pt drumurile noastre :P , iar motorul deocamdata ma satisface :P
bari nu i-am pus (inca), sunt doar cele de fabrica Dar tu cu noaua suspensie mesterita ia zi catzi cai ai castigat??? :twisted: |
cai nu o castigat... da' fi sigur ca sta mult mai bine pe drum
|
ma bucur! ... talpa-n curbe atunci! :wink:
|
mda...intr-adevar.... :weirdface
|
ce faci tekno...cum esti cum te simti...??? ne lasi sa te scoatem la un suc??? imi pare rau!! :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning