![]() |
Re: Dacia Logan 1,5dci
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
...asteptam noi topspeed-uri!!!
|
ati vazut ca turometrul n'are linii rosii?
|
nici la solenza diesel nu are zona rosie
|
cristy_4speed, daca ai masina stock pt ca si a mea e la fel te invit (solenza 1.4 mpi, da ? cu 18.000km pe bord) sa te fac de ras ;), sa-ti scot dci-ul din cap. Pe 400 de metri, pe cati metri vrei tu.. Mooaaama de cand te asteptam :P Dar sa nu te aud apoi ca te plangi ca n-ai ajuns nici macar la prima revizie cu ea.
Vad ca stai in Dr. Taberei, eu stau in Ferentari da' ne vedem pe la tine pe acolo ca sunt sosele bune sau unde vrei tu. Lasa-mi un id de messenger sau nr de telefon pe mesaj privat sa stabilim. |
nu are nici o sansa cu dci`ul in fata slz 1.4mpi
|
Ca nu mai pot edita postez din nou. cristy_4speed, daca vrei o dam si pe bani. mike20, trebuia sa taci si tu :P
|
Vad ca ti-a cam pierit cheful ;)
|
170km/h cu dCi-ul. Nu eu, un prieten, eu eram in masina alaturata si tipam unul la altul pe geam, ca nici lui venea sa creada.
|
nu va bucurati prea tare cei cu motor diesel... intr-adevbar aveti forta mai mare la turatii mai mici dar la turatii mai mari va da clasa benzina... lgn diesel nu am incercat dar la liniutza stiu ca slz diesel face lgn benzina praf... dar nu si la viteza... deci nu va bucurati prea tare... pe a2 am facut o slz diesel la viteza... nu mi-a luat prea mult sa o ajung din urma dar la viteza NU ma face cu lgn 1.4 :))) eu il asteptam la cate oi tigara si doar asa ma ajungea din urma :D
oricum since forever benzina a fost ptr viteza si diesel ptr forta... VIVA LA BAM !!!!!!! |
Quote:
ce sa nu fiu sincer a mea nu fuge mai mult de 145 nici sa o f*** dar are tot 6000km. |
unde erai cand ai prins tu gata 180?????erai la vale si batea vantul din spate???
|
astia care aveti loganuri!!!!! aveti punctu ala in care se prind centurile spate?
ca tata are un ambition dci si nu le are |
sunt bagate sub bancheta ! akolo le gasesti:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning