![]() |
sincer daca nu era 4tuning si niste baieti care sa-mi deschida ochii in leg cu tuningul cred ca si la ora asta mai aveam stick-are pe masina si pe capacele de la roti!
intradevar am lucrat la ea 2 luni si jumate in care am pierdut f mult ( printre care si iubita) dar am scos o noua masina! masina acum este ca si noua, rugina vopsea electrica muzica tot ( ar trebui sa scriu pe talon - fabricatie 2005 :D) multumesc baietilor care m-au ajutat atat la sfaturi cat si la masina( sgm, ptc, nos-boy, micutzu, sad'u, edy v12, santos, dacia mustang, need brain,madsilk, blak- collins, radu, paul, ciprian si daca am uitat pe cineva scuze) lor le multumesc mult! masina ce sa spun aproape este gata, tre sa mai merg joi dim la rar sa schimb talonul si este ok! in continuare poze noi...... |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
nici o problema tau-le
oricand tata :lol: cat despre masina,nu o sa mai aiba loc gajicile-n ea |
daca vezi ce este la mine in garaj zici ca sunt x-zibit la mtv, nebunie! ai mei au zis ca imi trec dunga rosie pe buletin:D:D:D :lol:
|
reflectorizantele de pe usa sa le scoti..neaparat!!! :P :D bravos..multa munca...aku' ramane sa o vad pe viu....
ps:se asorteaza cam bine cu parasolarul,licenseplate si stickerul cu mr 8) |
Feicitari.frumos lucrat :wink: si multa bafta an continoare daca mai vrei sai faci ceava :wink:
|
Felicitari omule ! A iesit de nota 10 . chiar nu ma asteptam ...
Spoilerele le lasi cele originale ? Numai bine ! |
Taule ce pot sa ti zic decat FELICITARI !...
Iar pe partea de audio ...crede ma ca nici nu ai inceput ........asteapta sa terminam cu EMMA si ne vom ocupa pe cat se poate de partea asta. Sper sa intelegi ca nu am mai putut veni ...pt ca suntem si noi foarte ocupati ...cu duba.(STII CUM E !) |
frate robert,daca nu-i pui niste neoane puternice rau,n-ai facut nici o afacere.cat despre culoarea lor se stie nuh?AQUA BLUE :lol:
|
eu ma gandeam la un alb!
sau un rosu! nici nu stiu cu care ar da mai bine.... |
pai baga un poll,si o sa vezi
sau cel mai bine,vb cu santos sa-ti faca el digital.....si cum o sa-ti placa,asa faci |
7 Attachment(s)
gata am terminat si masina, mai am niste mici chestii dar masina este gata las pozele sa vb ....
|
1 Attachment(s)
e f reusita..dar dupa cum ti-am zis,\"brandul\" masinii e cam aiurea...parca prea zorzon.uite aici o poza....sa zicem....\"facelift\"
no offence man,dar........asta-i parerea mea |
1 Attachment(s)
Scoatei mai placuta aia pe care scrie Robert, ce naiba esti sofer pe TIR? sau giurgiuvean? In rest a iesit foarte bine, arata agresiv masina.
I-am mai pus si niste dungi pe proiectoare, cum puneau baietii la curse. Nu stiu daca e pe gustul multora... sa vedem pareri. E doar o idee Daca tot te-ai apucat sa faci investitia asta majora, sa ii pui si o suspensie, si sa o cobori, o sa arate altfel masina! |
Oricum a iesit ceva frumos :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning