![]() |
Re: E30 - B-86-BOH
multumim la fel...;);)
|
SA NE AUZIM CU BINE BOSS BAFTA CU URSU SA AI MARE GRIJA DE EL ;)
|
la multi ani tuturor...sa ne vedem cu bine in 2010:peace:
|
la multi ani fratele meu :D un 2010 mai bun ca 2009 :D sa iti aduca noul an V8 TURBO :xx:x:xTE SALUTA FRATELE TAU DIN BUCALE :D CU MOTANU VERDE :)))
|
La multi ani si din partea mea!...imi poti spune si mie ce suspensie ai pe masina..sau ce marime sunt arcurile?..mersi mult..
p.s...foarte frumoasa masina!!! |
va multumesc....la multi ani si voua.....
mariane.....te pupa tata....sper sa-ti aduca 2010 blocantu' ala odata caline.....inca nu stiu ce am pe masina...nu am apucat sa ma uit....cand o sa am timp am sa postez |
3 Attachment(s)
azi a primit si boh-ul in sfarsit prima baie in 2010
|
Frumos arata ursu' rosu:D...cea mai frumoasa culoare pentru urs;)
|
frumos....te tine vreun kilometru....la ce e pe jos....
atza..... |
a facut cunostinta si cu garajul....momentan se odihneste...abia maine seara intru la munca.....sper sa se usuce pana atunci...oricum...trebuia spalat...si era si pacat de vremea de azi
|
4 Attachment(s)
Poze de aseara cu ea in companie selecta:-P
|
masina de navetist ma...nu ca ale voastre de garaj:lol::lol:...ce jegoasa e sa moara fetele...jakale...cat aveam frate pe la omnia?:twisted:....daca mai iesim de 2-3 ori asa scapam de pensionari....asa ne creste si noua salariu...plm...ce atata C.A.S:twisted:
|
nu mai stiu....ca s-a facut rosu si abia am oprit.....cu tot ABS-ul meu eram pe jumatea treceri de pietonii......:)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning