Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

silviuGreseala 25-04-06 22:16

Re: cazanul meu cel nou :)

Fratilor este jalnic 'cazanu' cand bate vantu din fata. si nu vant dela puternic, moderat. NU fugea mai mult de 140 si a consumat in 90 de km 15L Astai culmea.il vand cine vrea sal cumpere sa imi zica. nu te poti baga in depasire ca iti trebe o zi intreaga.
Si voi nu-l mai laudati cai VARZA.MURATA. nu mere de loc.prima data nu prea ia-m dat da acu mam linistit. trece si o dacie din 85 pe lannga tine.

silviuGreseala 25-04-06 22:19

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
deci ....ciuliti antele :) nu stiu daca merge si la loganurile fara computer de bord ....tineti apasat pe butonul de reset de pe bord inainte sa puneti I contact ....deci tineti apasat si puneti contactul este simplu ...va va arata o cifra ...de obicei 600000 ceva in genu ...si mai dati o data click pe butonul de reset ...si va arata toate afisarile computerului ...inca un click si acele de la rpm si km/h incep sa se roteasca de la 0 spre maxim :)

am incercat cum ai zis tu si nu merge?????
cate sec trebe tinut apasat????? ca mai facut tare curios!

B-83-DAC 25-04-06 22:43

silviugreseala acest thread nu se doreste a fi o discutie despre ce pot loganurile. Eu unul nu le suport, in acest thread se discuta ce incearca sil4tuning sa faca cu masina lui . Mie personal imi place ce incearca sa faca si ii urez mult succes in contunuare.
P.S. Nu masina conteaza cat soferul.

sil4tuning 26-04-06 05:27

silviugreseala ...eu nu inteleg cum nu poti tu sa intri in depasire cu a ta.. .ca eu numai in depasiri stau si pot sa trec usor de multe masini ...ai 1.4 ? ...in fine
ai computer de bord la ea ? :) aici ma refer nu la cel de baza ....tre sa il ai si pe cel care iti arata consum si toate prostiile de pe acolo
+rN4L1n_JuNky asa e bro ;)

sil4tuning 26-04-06 05:30

Quote:

Originally Posted by Trainer
Daca tu crezi ca aia fac teste sa vada cum prind 100 km/k in treapta 4 si a 5 ma faci sa rad .Aia dau in masina aia de dracii o iau ca doar nu e masina lor.De fapt aia de la Quattroroute sunt niste fatalai care habar nu au de masini si care schimba doar la 1700 rpm pentru consum minim.Tu ai vazut ce am scris?

eu zic ca da ,,,...si aicea eu nu ma refer la revista cat mai mult la dacia ca producator ...ca timpurile se asemenea acuma asta este alta chestie ...
15.8 este mult .....si acuma pe bune nu este cifra reala
la fel si cu viteza

Alexutzzz 26-04-06 05:46

ba cat minte asta nu mai minti ma lasa neee lasa neeee

sil4tuning 26-04-06 06:02

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
ba cat minte asta nu mai minti ma lasa neee lasa neeee

tu mai vrei sa ai acoperis pe coliba ? :rolleyes2 ce este cu caterinca asta ieftina ?
pt silviugreseala tii apasat butonu si pui contactu mai tii apasat 3 secunde pana iti arata o cifra din 5 numere .iti dai seama

Alexutzzz 26-04-06 06:22

gata sefu' sunt suparat ca nu te ti de promisiuni :) de abea astept sa te vad cat de maestru esti
on topic arunca si tu un eleron ce te zgarcesti??

sil4tuning 26-04-06 06:37

ma nene ...tu esti copil ...ce vrei sa ne tragem cu spatele si sa ma faci ? esti nebun ....vezi ca nu imi plac glumele astea ieftine ....daca vrei sa ma tin de promisiune am sa iti dau cateva capace mari acuma

Trainer 26-04-06 08:07

In legatura cu viteza maxima am mai explicat de 14.000 de ori pe forumul asta ca vitezometrul are abatere si ca poti sa ajungi pe bord la viteze de 170-175 km/k ca aia nu este viteza reala(valabil la orice masina).Viteza reala crede-ma ca e 155 km/k,sau hai sa zicem 160 km/k(incearca sa o verifici cu un radar, sa vezi ca am dreptate).Ai doar 65 de cai putere si vad ca uiti asta. :)) Inteleg ca te-a dat pe spate cuplu ala ca pe orice care a trecut de pe benzina pe diesel. Cand te aude cineva cum vorbesti isi inchipuie ai vreun BMW M5 de numai in depasiri stai.Mai condu si alte masini de 100 cp,150 cp,200 cp sa vezi cum e cu statul mereu in depasiri.

sil4tuning 26-04-06 11:06

normal ca este treaba cand ai 150 200 cai benzina ...dar pe mine sincer nu ma intereseaza acuma ...
si credema ca numai in depasiri stau ...depaseste lumea si cu dacie 1300 cu carburator din 86 ....nu iti trebuie M5 ...asa ca exagerezi si basti de aici :)

sil4tuning 26-04-06 11:07

apropo tu ce M5 ai ? :)

silviuGreseala 26-04-06 12:52

am tot 1.5dci este si are 1.800km... Si la-m luat Cel mai fulll ca sa aiba de toate si sa mearga.nu stiu ce sa ii fac am mai citit pe aici pe forum si am auzit ca se poate modifica turatia de la care sa plece turbo. se POATE?? stiti ceva?
mai am un hyundai accent cu motor de 1.3benzina da ii da de 10 ori mai rapid. nu ma asteptam sa fie o asa diferenta. sincer.
Si cu resetarea de bord pe care buton ala de pe maneta sau ala de la ceasuri?

sil4tuning 26-04-06 13:20

butonul de langa kilometraj tre sa ti apasat pe el pana sa pui contactu si dupa ce l-ai pus il mai tii apasat inca 3 secunde pana iti indica pe ecran o cifra ...
nu te intrebasem pe tine ce masina ai ...in fine ....stie el cine :)

laur200445 26-04-06 13:30

Quote:

Originally Posted by silviuGreseala
am tot 1.5dci este si are 1.800km... Si la-m luat Cel mai fulll ca sa aiba de toate si sa mearga.nu stiu ce sa ii fac am mai citit pe aici pe forum si am auzit ca se poate modifica turatia de la care sa plece turbo. se POATE?? stiti ceva?
mai am un hyundai accent cu motor de 1.3benzina da ii da de 10 ori mai rapid. nu ma asteptam sa fie o asa diferenta. sincer.
Si cu resetarea de bord pe care buton ala de pe maneta sau ala de la ceasuri?

apesi pe butonul ala cu care reglezi ceasul din bord..dar trebuie sa-l tii apasat vreo 2-3 secunde si abia apoi sa pui contactul...apoi iti apare cifra" 6002" sau ceva de genul..apoi pur si simplu apesi acelasi buton de cateva ori consecutiv pana ati arata cati litri de benzina/motorina mai ai in rezervor:D

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning