![]() |
Re: Discutii libere
asa mai tinere!! de asta avem nevoie!!!! de tineri cu entuziasm ca tine...:lol:
apropos... cum iti mere masina??? ai terminat cu rodajul??? ca tre sa ne dam si noi sa vezi ce poate "batranica" mea...:lol: |
Pai da cum sa nu haide partidul go go bla bal...
Omule masina merge excelent abia am facut 400 km mai am 600 :-P Sunt multumit tare.Cum e gata poa ne vedem la un pahar de ciorba si o liniutza ;) |
Am si eu o intrebare ... Vreau sa imi deschid un club de racers ... de ce as avea nevoie ca sa fac legala toata treaba asta si cam ce ar trebuii sa indeplinesc ... astep raspuns
|
Cred ca in primul rand tiar trebui un permis ;)
|
fi ma serios ca poate fac baietii curse in tenesi.s-or gasi slicuri?
|
Criss mam tot gandit la problema aia a ta cu trasu greu si nu cred ca e de la ce zici tu...sunt mai mult ca sigur ca treaba se datoreaza de la reglaje.Ia sa imi dai maine un tel sa vedem ce si cum.
|
Quote:
|
A pai nu cred ca ai sa afli vreun raspuns pe aici ca nimeni nu are habar :-P
Nici macar stikerele nus gata da pai sa mai si inreg. clubul....heh. Noi suntem niste bieti membri ce ne adunam doi trei pe la o intrunire asa. Succes ;) |
Quote:
|
Quote:
|
De unde pot sa-mi cumpar si eu piese de Mitsubishii ???? ca eu stiu doar de Alpadrino si sunt cam scumpe la ei !!!!
|
Ce fel de mitsubishi ???????????????? Mai sunt si cei de la Carma dar si la ei sunt cam scumpe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am scris asa ca sa fiu in ritm cu tine ;) |
Ms oricum !! Mitsubishi Galant 88 !
|
1 Attachment(s)
O mica distractie.......si pe urma ce a mai ramas din cauciuc.:))
|
Quote:
ce de fum !!! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning