![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Quote:
:D:-P pacat, ca n-am vazut mai repede =)) macar stiu ca era ceva pt mine ;) Baranyka... daca era ce cred eu... n-am gasit nimic pt tine... si vezi, pe ce lb scrii :peace: |
ma as vrea sa stiu si io parerile vostre este o dacie din 1998 la 15 milione o zis unu are alarma muzica in ia si cam atta mi o zis a mai trimis o poza da nu se vede mutl din ia e alba:)) merita ???
|
In sfarsit ninge si pe la noi....:dance:
|
da ma in sfarsit,putem merge la auchan la drift;))
|
Da a venit zapada poate veni mosul linistit.avetzi grija baetzi ca aluneca rau.sper ca ne vedem cu bine vineri la ora18 cu bine sar putea sa schimbam locul.o sa anuntzam pe forum.bafta si avetzi grija
|
pe zapada batatorita cum mai este prin cartiere printre blocuri, frana de motor e sfanta :shock:
|
asta asa ii,Ovi cu frana de motor frumos , sicu grija k vopseaua ii scumpa:P
|
eu cu frana de mana iau curbele :P
|
Dex tu iti permiti ma :)))))
|
E bine ca nu mai trebe sa virezi in curbe tragi frana de mana :)).maine vineri in parcare la oshan acolo langa spalatorie in parcare de la ora 18 va fi intalnirea.sper sa ne adunam multzi sa jonglam pacolo.bafdta baetzi si avetzi grija pa
|
sa speram, ca nu parcaza masina nimeni altundeva ma refer la intr-o alta masinuta, intr un sant, pe un copac:P (daca vreti va invat eu cum se face parcare laterala pe copac,sarind peste un sant)...
deci maine la 18... BE THERE!!! :twisted: |
Serios ai reusit asa ceva DEXule ???
|
Quote:
(au inceput asa: - cine e soferu??? - Eu. - Credeai ca esti pe autostrada din munchen... :-P) asta a fost acum 3-4 ani... de atunci n-am avut accidente ;) |
:o Na faina cascadorie :)) dc nu iai zis la sticleti ca te dadeai pe drift :D
|
3 Attachment(s)
intalnirea a fost faina ;) ne am adunat pana la urma vreo 7 masini...
poze n-am decat cu 3 :-P pacat ca unii n-au citit unde se face intalnirea... ei au mers la interex :rolleyes2 5 masini... vezi Deny, daca nai scris frumos cum am scris eu :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning