Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalnirea "babelor" - Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures/154612-intalnirea-babelor-mures.html)

DEX_HELL 14-12-09 20:11

Re: Intalnirea "babelor" - Mures

Quote:

Originally Posted by baranyka (Post 2891105)
Dex ......................................??:))=))

Vali-tgm: cam asta am inteles eu din ce ai scris tu mai sus "dasnjk fjkandsa dsajkndas dsajkndsa kjandasa?"! Iti place ? Nu? nici noua asa ca te rog frumos sa scrii doar in romana.

:D:-P pacat, ca n-am vazut mai repede =)) macar stiu ca era ceva pt mine ;)
Baranyka... daca era ce cred eu... n-am gasit nimic pt tine... si vezi, pe ce lb scrii :peace:

baranyka 15-12-09 01:07

ma as vrea sa stiu si io parerile vostre este o dacie din 1998 la 15 milione o zis unu are alarma muzica in ia si cam atta mi o zis a mai trimis o poza da nu se vede mutl din ia e alba:)) merita ???

marius_bmw_gtm 15-12-09 09:57

In sfarsit ninge si pe la noi....:dance:

Petyy007 15-12-09 16:39

da ma in sfarsit,putem merge la auchan la drift;))

Golby 16-12-09 16:40

Da a venit zapada poate veni mosul linistit.avetzi grija baetzi ca aluneca rau.sper ca ne vedem cu bine vineri la ora18 cu bine sar putea sa schimbam locul.o sa anuntzam pe forum.bafta si avetzi grija

Ovi - HJT 16-12-09 20:47

pe zapada batatorita cum mai este prin cartiere printre blocuri, frana de motor e sfanta :shock:

Petyy007 16-12-09 22:35

asta asa ii,Ovi cu frana de motor frumos , sicu grija k vopseaua ii scumpa:P

DEX_HELL 16-12-09 22:58

eu cu frana de mana iau curbele :P

YEED 16-12-09 23:40

Dex tu iti permiti ma :)))))

Golby 17-12-09 18:04

E bine ca nu mai trebe sa virezi in curbe tragi frana de mana :)).maine vineri in parcare la oshan acolo langa spalatorie in parcare de la ora 18 va fi intalnirea.sper sa ne adunam multzi sa jonglam pacolo.bafdta baetzi si avetzi grija pa

DEX_HELL 17-12-09 18:38

sa speram, ca nu parcaza masina nimeni altundeva ma refer la intr-o alta masinuta, intr un sant, pe un copac:P (daca vreti va invat eu cum se face parcare laterala pe copac,sarind peste un sant)...
deci maine la 18... BE THERE!!! :twisted:

MS 87 PIJ 17-12-09 19:28

Serios ai reusit asa ceva DEXule ???

DEX_HELL 17-12-09 19:53

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 2900857)
Serios ai reusit asa ceva DEXule ???

da PIJule... si toamna:P nu iarna pe gheata:P... am facut drift (nevrand) serpulet:P... pe un drum cu pietris din asta de tara, da parca am povestit odata... meream cu vreo 80 la ora, si era un nebun oprit pe mijlocul drumului... am virat, sa ocolesc, si cand sa vin inapoi pe strada mi s-o alunecat spatele la masinuta la dreapta :lol: fiind pietris acolo, dupa care (din motiv, ca n-aveam experienta pe atunci) am facut o prostie, de care spatele masinii so dus catre stanga, o intors masina la 180 grade, am sarit peste un sant, si m-am oprit pe copac :-P partea stanga era in aer, copacu o intrat la vreo 10 cm de mine mi sa facut usa praf, stalpu era dus, pragu si asta sus au luat forma copacului :lol: in fine n-a patit nimeni nimic, a iesit si batranu, a strigat cateva minute, dupa care si a strans nucile, care au cazut si sa dus inauntru... au chemat si sticlutele, au venit toti... si ma antreaba ca veneam de la blocuri catre MATEROM :D iam zis, ca dinspre MATEROM catre blocuri :-) si se tinea ala de cap si ma intrebat cum dracu ai putut urca asa pe copac :twisted:... ca masina privea catre MATEROM :-P

(au inceput asa:
- cine e soferu???
- Eu.
- Credeai ca esti pe autostrada din munchen... :-P)

asta a fost acum 3-4 ani... de atunci n-am avut accidente ;)

MS 87 PIJ 18-12-09 21:18

:o Na faina cascadorie :)) dc nu iai zis la sticleti ca te dadeai pe drift :D

DEX_HELL 19-12-09 08:16

3 Attachment(s)
intalnirea a fost faina ;) ne am adunat pana la urma vreo 7 masini...
poze n-am decat cu 3 :-P
pacat ca unii n-au citit unde se face intalnirea... ei au mers la interex :rolleyes2 5 masini...
vezi Deny, daca nai scris frumos cum am scris eu :-P

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning