![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
am si eu o intrebare scuze de off......Cumva bancheta se potriveste si pe sportiva?.....spatarul ca sezutul vad ca e aseamanator
|
Poti sa faci comparatie luand banchetele de la un prieten cu berlina si vezi atunci daca sunt lafel..nu stiu sa-ti dau un raspuns clar in acest sens:???::rolleyes2
|
Quote:
P.S. 2 scaune nu ajung? :lol: |
4 Attachment(s)
azi am vizitat regina mea i-am facut niste poze cu toata rugina care o are :) poze.....
|
da un aparat digital nu ai? sau macar incearca sa nu-ti mai tremure mainile:-P nu ai foarte multa rugina, dar verifica si pe dedesupt, nu face doar de "exterior" manopera:)
in spate acolo la toba am si eu gaura dasta:lol: se pare ca e ceva comun:lol: |
de unde atata aparate digitale nu e rugina pe dedesupt doar la un semilonjeron care are o gaura de 3 cm diametru maxim pe care as vrea sa-l scimb in rest nu are :D o sa pun poze cu ea pe dedesupt dupa ce o dau intr-o parte ;)
|
2 Attachment(s)
ultimele achizitii si modificari facute la regina nu sunt cine stie ce dar de efect :)si 5 butoane la bord nu ca sa fie ca la gordini ci pt ca mie imi place ca o masina sa aiba multe butoane :D si asa ma enerva la culme ca inainte avea doar un buton functional si anume cel de la stergatoare :) butonul fals va fii schimbat cand voi gasii unul diferit de celelalte acum plansa de bord e gata.. mai ramane restul masinii :))
|
2 Attachment(s)
azi 18.01.2010 regina mea a ajuns la tinichigerie dar inainte de asta a facut un popas la atelierul vecin pt a-i scoate inima sper ca in 2-3 saptamani tinichigeria sa fie gata si apoi vopseaua :D poze...
|
Pai in locul acelui buton fals ai putea pune unul pentru reglarea luminii la bord(nu stiu ce firma e dar la a mea eu asa am si este foare util<<nu stiu ce firma e dar e made in france>>) sau ai putea pune LED-uri(o idee).Numai bine si vad ca merge bine si o sa iasa ceva faorte frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
bravo, dupa ce zici tu acolo vad ca te descurci bine de tot:D dar nu ar strica 2 3 poze asa mai clare cum imi plac mie:D, un topic fara poze este un topic mort:lol: parerea mea... mai ales cand lucrezi la masina:-P
|
:)) uite cristi numai ca sa nu te mai iei de mine ca nu am poze clare promit sa imprumut un aparat si o sa-i fac poze calumea :D app.. nu stiu daca chiar ma descurc bine de tot.. imp e ca fac tot ce pot si muncesc la ea mai mereu si ce e cel mai important e ca se lucreaza in paralel la diferite chestii.. adica eu curat, vopsesc si lustruiesc , tinichigii sudeaza iar alt mecanic imi face cutia :D
|
ce are cutia? se busi? ai in 4? daca da ai putea sa pui in 5:-P te-ar ajuta
|
Quote:
|
acum vin cu intrebarea.... de ce nu pui o cutien in 5?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning