![]() |
Re: E30 - Coupe white
2 Attachment(s)
Quote:
Multa bafta cu proiectul! |
Quote:
Suspensia inca nu sunt hotarat, o vreau completa dar nu ma pot hotara la coborare! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Portierele sunt ok, nu impecabile. Sistemul de deschidere era simplu; s-au folosit cate doua actuatoare pt. inchidere centralizata pt. fiecare maner.
Eu am renuntat la shaved doors si am mers pe varianta stock. |
Quote:
|
Poti sa o faci sa se deschida ori la apasarea unui buton montat pe usa, care sa se "incuie" din telecomanda de la alarma sau din portbagaj, fie direct din telecomanda de la alarma.
O sa le fac niste poze. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pozele sunt facute seara si nu cred ca se intelege mare lucru:
(acolo am curatat eu ca sa vad cu ce a fost astupat locasul pt. bandou) |
Quote:
|
Maine cu putin noroc ajunge ursu la Neamt! Iar de luni intra la schimb de motor! Wish me luck!
|
ce motor pui?
vrei sai faci concureta la TXA?:P |
2 Attachment(s)
poze mai clare cu usile (pret promotional 70RON perechea):
|
Quote:
Ursu a ajuns acasa la NEamt dupa o perioada de hibernare si cu destule probleme. Trebuie schimbata distributia , filtre si ulei , o supapa si depinde ce mai gasesc cand desfac motoru, cablu acceleratie + sonda sau senzor de ralanti. Linia nu bate asa cum initial am crezut si batea suportu de la intinzator la cureaua de distributie in carcasa metalica care acopera distributia! Motorul in mare e ok si in scurt timp va toarce asa cum trebuie sa toarca un 6 in linie! Intre timp ma voi ocupa de proiectoare (montaj) si portbagaj vopsit si montat! |
5 Attachment(s)
Cateva poze de azi...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning