![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Foarte tare Pug-ul , si rafturile alea incarcate numai cu top modele ;)
|
Te felicit pentru Porsche, si pentru ca ai ales Autoart... si nu in ultimul rand pentru 407 (surpriza placuta pentru mine macheta asta, bine realizata din cat mi-am dat sema din poze)... tot asa inainte...
|
Quote:
Quote:
plus: masina solida, grea, bine realizata, detaliata, vopsea impecabila; minus: nu se deschid decat usile. |
6 Attachment(s)
poze mai clare + lumina :lalala:
|
toate frumoase in special clio rs arata foarte bine..spor la colectionat
|
Frumos Peugeot-ul! Pacat ca nu se deschide capacul motorului la el:-( Macar se vede motorul in spate?
Imi place colectia ta;-) Bafta in continuare! |
Frateeeeeeeee ti-au ajuns machetele?:D asa repede? si n-ai zis nimic:-P
Hmmmmm......foarte misto. sa stii ca nu ma asteptam sa fie asa de fain 407-le,dar e chiar misto;) si de megane nu mai zic:-P felititari pt achizitii. le sta bine acolo pe polite:-) P.S. te astept la urmatoarea comanda MCW sa o dam odata;) |
WOW.Foarte frumos Pegeot-ul.Chiar Bine realizata.
|
Super, au venit machetele din Germanica!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Raduuuu, sper sa ma pot baga la MCW next time... ca nu mi-au bagat salariul ... ! Quote:
|
Foarte frumos Peugeot-ul;)Spor la colectionat:D:D:D
|
Daca tot ai Porshele ala i-ai si un frate ... Porshe 911 GTR3 ! Claudia are unul si e ... nu am cuvinte pentru a il descrie ... Si o sa imi iau si eu dar mai mic la 1:24 ...
Felicitarile mele pentru colectia facuta , se vede ca iti plac detaliile si sa fie bine realizate ... esti pretentios ca si mine ... Ce mai urmeaza ? |
mersi baieti!
ma gandesc totusi sa iasa pozele bine, pentru a pune in evidenta macheta, detaliile. Sunt amator oricum la pozat, deci nu am ce sa cer prea mult de la mine. Mi-ar placea sa am un GT2 / GT3 - Norev, VW scirocco Yokohama - Norev. Astea 2 sunt pe lista de achizitii in viitorul apropiat. (cand o sa fie bani) |
La Peugeot ce era sa se mai deschida? Capota se scoate in stil racing din cate vad, in cel mai fericit caz era sa se scoata si partea din fata.
|
Vai cat de bine dau scaunele alea sport pe masinuta ....sunt superbe , arata foarte bine dar pe modelul asta cred ca as fi optat culoarea neagra :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning