Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Creative256 02-02-10 22:19

Re: Machetele mele - radu_rs

Foarte tare Pug-ul , si rafturile alea incarcate numai cu top modele ;)

enDzo 03-02-10 08:31

Te felicit pentru Porsche, si pentru ca ai ales Autoart... si nu in ultimul rand pentru 407 (surpriza placuta pentru mine macheta asta, bine realizata din cat mi-am dat sema din poze)... tot asa inainte...

radu_rs 03-02-10 12:01

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3044120)
Foarte tare Pug-ul , si rafturile alea incarcate numai cu top modele ;)

ma bucur ca-ti plac, nu stiu daca ce am eu sunt top modele, apreciez cele spuse de tine 8)

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3044917)
Te felicit pentru Porsche, si pentru ca ai ales Autoart... si nu in ultimul rand pentru 407 (surpriza placuta pentru mine macheta asta, bine realizata din cat mi-am dat sema din poze)... tot asa inainte...

mersi! Azi mai pun un rand de poze cu 407 , mult mai clare, poate iti dai seama mai bine.
plus: masina solida, grea, bine realizata, detaliata, vopsea impecabila;
minus: nu se deschid decat usile.

radu_rs 03-02-10 12:45

6 Attachment(s)
poze mai clare + lumina :lalala:

andreycbr 03-02-10 18:30

toate frumoase in special clio rs arata foarte bine..spor la colectionat

e30_eVG3n 03-02-10 21:28

Frumos Peugeot-ul! Pacat ca nu se deschide capacul motorului la el:-( Macar se vede motorul in spate?
Imi place colectia ta;-) Bafta in continuare!

radu_bv 04-02-10 00:02

Frateeeeeeeee ti-au ajuns machetele?:D asa repede? si n-ai zis nimic:-P
Hmmmmm......foarte misto. sa stii ca nu ma asteptam sa fie asa de fain 407-le,dar e chiar misto;)
si de megane nu mai zic:-P
felititari pt achizitii. le sta bine acolo pe polite:-)
P.S. te astept la urmatoarea comanda MCW sa o dam odata;)

Ntzphotography 04-02-10 10:18

WOW.Foarte frumos Pegeot-ul.Chiar Bine realizata.

r27kul 04-02-10 10:44

Super, au venit machetele din Germanica!

radu_rs 04-02-10 11:19

Quote:

Originally Posted by andreycbr (Post 3047045)
toate frumoase in special clio rs arata foarte bine..spor la colectionat

Clio rs este preferata mea din colectie, mersi

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3047782)
Frumos Peugeot-ul! Pacat ca nu se deschide capacul motorului la el:-( Macar se vede motorul in spate?
Imi place colectia ta;-) Bafta in continuare!

Se vede motorul prin luneta, am atasat o poza unde se vede clar, scrie V6 + ca se vede tot ansamblul motor. Ma bucur ca-ti plac machetele mele. mersi

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3048322)
Frateeeeeeeee ti-au ajuns machetele?:D ...

Da, au ajuns foarte repede spre surprinderea mea! Lucky me! 407, Impecabil :lol:
Raduuuu, sper sa ma pot baga la MCW next time... ca nu mi-au bagat salariul ... !

Quote:

Originally Posted by Ntzphotography (Post 3049052)
WOW.Foarte frumos Pegeot-ul.Chiar Bine realizata.

Dap... este bine realizata macheta. Nici eu nu stiam ce sa cred, am vazut-o pe cea de la MondoMotors si eram putin speriat, intelegi ce vreau sa spun...

Bubu21 04-02-10 11:24

Foarte frumos Peugeot-ul;)Spor la colectionat:D:D:D

vn-08-nen 04-02-10 12:04

Daca tot ai Porshele ala i-ai si un frate ... Porshe 911 GTR3 ! Claudia are unul si e ... nu am cuvinte pentru a il descrie ... Si o sa imi iau si eu dar mai mic la 1:24 ...

Felicitarile mele pentru colectia facuta , se vede ca iti plac detaliile si sa fie bine realizate ... esti pretentios ca si mine ... Ce mai urmeaza ?

radu_rs 04-02-10 16:05

mersi baieti!

ma gandesc totusi sa iasa pozele bine, pentru a pune in evidenta macheta, detaliile. Sunt amator oricum la pozat, deci nu am ce sa cer prea mult de la mine.
Mi-ar placea sa am un GT2 / GT3 - Norev, VW scirocco Yokohama - Norev. Astea 2 sunt pe lista de achizitii in viitorul apropiat. (cand o sa fie bani)

model collector 04-02-10 16:12

La Peugeot ce era sa se mai deschida? Capota se scoate in stil racing din cate vad, in cel mai fericit caz era sa se scoata si partea din fata.

DTH 04-02-10 16:12

Vai cat de bine dau scaunele alea sport pe masinuta ....sunt superbe , arata foarte bine dar pe modelul asta cred ca as fi optat culoarea neagra :D

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2026 4Tuning