![]() |
Re: E36 - 320i Coupe
multumesc :D eu o sa plec maine dupa masa la sibiu si vin luni.....ne putem vedea atunci..te sun eu...:D te rog tine-ma la curent pe mess cu masina:D
|
9 Attachment(s)
cateva poze:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cand e Fratie............................................ .....................8)
|
Quote:
|
it`s nice to be Important But it`s more Important to be Nice.
|
:oops:
Quote:
|
Stiu si Simt prin ce Treci ca sa Aduci masina acolo unde vrei tu.Iti doresc mult noroc in proiectul asta, sa ai rabdare(stii tu mai bine cum e cu rabdarea asta:P) si sa ne vedem pe strazi....acolo unde ne e Locul.
|
Quote:
Primesc o gramada de felicitari si incurajari(la tel,pe messenger,aici,etc)..toate astea nu pot decat sa ma bucure.Inseamna ca munca depusa este apreciata. |
Foarte bine gandita treaba...bravo...cu proiectoarele alea cum ramane?:D...
|
Quote:
|
Fortza masina, fortza proprietarul, fortza clubul, fortza membrii, fortzaaa ShadowS !
Bravo Emil, tot asa ! Ai vazut, ca pana la urma nu te-ai dat batut si ai trecut peste momentele alea stresante si de grijile care ti le faceai? Usor usor...toate trec omulee ! |
abia astept sa fie gata bestia :X
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
hihihihihhi.....emile...daca vrei boss...am un cort....ti`l pot imprumuta...sa te muti la sorin...k si asa am vazut k nu mai vroiai sa pleci de akolo.......
ps. muuuhhhaaaahhaaa n`ai sa vezi asta NICIODATA!!!! =))=))=)) sti tu c vreau sa zic...muuuuahhaahhaaahhhhh..=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning