![]() |
eu zic k ar fi mai misto sa ai motorul tunat si apoi sa te apuci si de exterior.k dak ti se opreste in intersectie sau te face orice dacie 1310 degeaba ti-ai facut exterioru.parerea mea
|
Re:
Quote:
Un 1300-1310 ... |
|
Eu zic ca merita incvestit circa 100 000 euro intr-o Dacia sa faci ceva de care lumea sa auda si sa intrebe, in rest nu prea conteaza mai departe de plan local.
|
f1natic: mi se pare mie, sau poza cu Renaultul 12 e machetă? :roll:
http://webs.ono.com/usr000/silja/Ren...2%20TS%20t.jpg |
Re:
Quote:
|
Orice masina as avea merg pe modificari aduse la motor in prima faza... apoi exteriorul
|
Orice masina as avea merg pe modificari aduse la motor in prima faza... apoi exteriorul
|
motor clar. exteriorul e de fitze.
e clar cine vrea vitezasi performantze nu ivesteste in exterior din douam motive unu tot ce pui pe masina inseamna kg in plus si doi paote sa strice aerdinamicitatea masinii si sa nu ii mai ramana bai pt tuning de motor. in cel ma ibun caz sa se mai scoate de pe masina una alta care sunt in plus. |
motor clar. exteriorul e de fitze.
e clar cine vrea vitezasi performantze nu ivesteste in exterior din douam motive unu tot ce pui pe masina inseamna kg in plus si doi paote sa strice aerdinamicitatea masinii si sa nu ii mai ramana bai pt tuning de motor. in cel ma ibun caz sa se mai scoate de pe masina una alta care sunt in plus. |
Exteriorul l-as modifica strict pentru imbunatatiri aerodinamice, cat mai discret (daca se poate)
|
Tehnica masinii impinsa la maxim si umblat si la exterior ptr aerodinamica....aici intervine prb gustului ptr ca o masina cu o aerodinamica f buna nu va fi si frumoasa .Depinde de fiecare ce vrea.Unii vor o masina frumoasa la exterior, altii vor muzica in masina, iar altii prefera sa aiba surprize sub capote si in rest mai nimic.
|
yo prefer intai motorul porma confortul in amsina si porma sa arate si bine.
in principiu nu se pot toat 3 in acelasi timp pt ca daca vrei masina sa arate bine si sa stai bine in ea atunci scad performantzele (creste in greutate) deci in principiu motorul e baza |
Motorul in primul rand; dupa cum au mai zis si cei dinainte. Degeaba ai ditai eleronu' la spate si nu stiu ce abtibilduri pe usa daca tot 75 cai sunt sub capota. Parerea mea... Evident, odata ce ti-ai mai pompat motorul merge si ceva cosmetica, atita timp cat nu ajunge kitsch.
|
La capitolul exterior se decide in functie de bunul simt si de gusturile fiecaruia... eu sincer sa fiu prefer un exterior practic
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning