Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

Creative256 06-12-09 23:37

Re: Machetele mele - VENOX

Super , mega noroc ai avut!

VENOX 06-12-09 23:41

Chiar ca am avut, sa stii. Mi-e ciuda ca nu pot sa vad ce-i sub capota, dar nu desfac ambalajul la asta nici sa ma platesti :D

Creative256 07-12-09 06:06

Oricum daca te-ai uitat pe situl ala de HW valoarea nu e foarte mare daca e in cutie sau nu , si sincer eu nu m-am abtinut la niciuna ca de aia le iau ;), dar daca tu poti sa te abtii foarte tare. De vazut o sa vezi ce e sub capota peste cateva zile, poate cand incep cu prezentarea HW o iau direct cu mustangurile.

e30_eVG3n 07-12-09 07:37

Foarte frumos Mustang-ul, unde gasesti Treasure Hunts? Eu caut si nu gasesc de loc:(
Felicitari pentru achizitie;)
F430-ul e recent achizitionat? Pentru ca eu gasesc numai vesnicele machete Ferrari de la HW de jumate de an: 512MM, 250GTO si California!:D

VENOX 07-12-09 09:28

Cu treasure hunts am avut noroc. Prima la real si a doua la Auchan. Pe Ferrari l-am gasit ieri tot la Auchan si am mai luat un Mercury Cougar.

VENOX 07-12-09 09:30

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2868278)
Oricum daca te-ai uitat pe situl ala de HW valoarea nu e foarte mare daca e in cutie sau nu , si sincer eu nu m-am abtinut la niciuna ca de aia le iau ;), dar daca tu poti sa te abtii foarte tare. De vazut o sa vezi ce e sub capota peste cateva zile, poate cand incep cu prezentarea HW o iau direct cu mustangurile.

Stiu dar vreau sa fie brand new :D . N-ar fi rau sa incepi cu Mustangurile.

Racer21 07-12-09 16:00

Tu chiar o iei in serios cu T Hunturile? :D Sunt super super...superbe...Mai ales ca se deschid unele chestii la ele. Nu ai face totusi efortul sa desfaci cutia?, ca sunt curios sa vad ce se afla sub capota

ps: e demential Ferrari-ul pe culoarea aceasta (black-galben), il am si eu, dar pe alb-negru. Nici nu se compara cu al tau, al tau e de 10 ori mai misto;)

Creative256 07-12-09 16:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2869658)
Tu chiar o iei in serios cu T Hunturile? :D Sunt super super...superbe...Mai ales ca se deschid unele chestii la ele. Nu ai face totusi efortul sa desfaci cutia?, ca sunt curios sa vad ce se afla sub capota

ps: e demential Ferrari-ul pe culoarea aceasta (black-galben), il am si eu, dar pe alb-negru. Nici nu se compara cu al tau, al tau e de 10 ori mai misto;)

Lasa ca e bine sa fie si lume care sa nu le deschida sa aiba valoare mai mare.Hai ca iti arat eu ce e sub capota, daca nu se supara cineva pe mine :-).

P.S. Are si rol de preview la prezentarea mustangurilor ce va veni la mine pe thread peste cateva zile ;)

Racer21 07-12-09 16:08

Nu e chiar superb..dar este frumos, pentru 1/64 este de apreciat, nu numai motorul ci si ca se deschide capota. Merci de poza

scuzati de offtopic

VENOX 07-12-09 16:18

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2869658)

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2869684)
Nu e chiar superb..dar este frumos, pentru 1/64 este de apreciat, nu numai motorul ci si ca se deschide capota. Merci de poza

scuzati de offtopic

Ma bucur ca iti plac. Nu le deschid, sunt mai speciale si vreau sa ramana asa.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2869676)
Lasa ca e bine sa fie si lume care sa nu le deschida sa aiba valoare mai mare.Hai ca iti arat eu ce e sub capota, daca nu se supara cineva pe mine :-).

P.S. Are si rol de preview la prezentarea mustangurilor ce va veni la mine pe thread peste cateva zile ;)

Nu ma supar, chiar trebuie sa iti multumesc, pentru ca eu am reusit sa deschid capota asa scuturand macheta in cutie dar nu iese poza nici cum :lol:

Dark Side 07-12-09 20:06

Capota se deschide... nu pentru ca este T-Hunt ci pentru ca asa a fost casting-ul. Sunt masini cu asa numite "Special Features" la care se deschid capote sau diferite componente pot fi scoase. Sunt insa si altele la care doar la editii speciale unele parti sunt "deschizibile". De exemplu am u Chevy Bel-Air 57' care este din seria "Ultra Hots" si i se deschide capota si are jante cu cauciuc si bandou alb. Apoi prin 2007 am luat un alt Bel-Air 1957 care era din base-line si la care nu i se deschidea capota.
Nota: Sunt mai multe casting-uri de "Bel-Air 1957". Prima in stil Hot-Rod cu motor iesit si evacuari lungi si al doilea fidel modelului real stock. Ma refer AICI la cea de-a doua versiune al acestui automobil.

VENOX 07-12-09 23:33

8 Attachment(s)
Vad ca te pricepi la astea mici ;) F. buna informatia! Multumesc.

In alta ordine de idei, abandonez pentru scurt timp prezentarea celor la 1/43 din cauza unor "mici" achizitii :lol:

Morgan + Summer Coach (Cararama) 1/72

Blue Bird School Bus (Welly) 1/60

DTH 07-12-09 23:35

haaa ce simpatice sunt ! sa le stapanesti sanatos ! la mai multe :P

VENOX 07-12-09 23:49

Merci frumos! Mai am pe stoc cate ceva :D

Dark Side 08-12-09 10:11

Quote:

Vad ca te pricepi la astea mici F. buna informatia! Multumesc.
Merci!
Cand mai vii cu mattel-uri ?

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning