![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
grija o sa am fii linistit problema este ca trebuie sa gasesc o tripode de planetara de oltcit de franta ca sa o pot pune la planetara de rm.pentru cine nu stie am plantare 50% fr si 50% ro adica club11r fr si club 11 rm
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
un sfat pentru cei care vor sa faca ca mine....nu va bateti joc de banii vostri cum am facut eu in ce priveste transformarea din rm in r si sa puneti inventii d eplanetare la masini.mit busted!!!it is a big s..t
|
a..era sa uit...vreau si eu o reductie pentru ceasurile de presiune si temperatura daca face cineva sa imi spuna pretul si apoi stabilim alte detalii...o vreau urgent.
|
dar daca vrei doar sa pui jante de dacie pe un oltcit ? (din alea de aliaj)
adik flanse si ce mai trebuie de rm .... aia se merita ? :confused2 |
da merita dar doar daca vrei sa pui jante de aliaj si nu din cele de dacie originale de tabla.
|
fratilor in primul rand salutari la toata lumea......
acum am o intrebare pentru cei care se pricep cu adevarat la masinile astea si la motoarele lor am o intrebare mare si tare. de ceva vreme ma tot zgandara o idee si nu stiu cit e de buna sau de proasta...despre ce e vb.....stie cineva sa imi spuna daca pe motoarele de oltcit merge pus tot sistemul de injectie de pe daciile papuc alea de 1,6 la noi pe oltcit sau nu merge?adica ma refer la injectie si pe linga si aprinderea...practic toata instalatia de alimentare si calculatorul si tot ce tine de alimentare si aprindere.astept un raspuns si eventual explicatii de ce nu merge sau cum merge.va multumesc. |
merge doar daca reusesti sa montezi senzorul pe care dacia il are pe carcasa ambreajului si citeste de pe volanta care are niste dinti ........
|
bogdane aceeasi intrebare ma macina si pe mn..:D:D...nu se poate adapta si carcasa ambreajului in nici un fel??...sa te chinui sa faci doar adaptarea senzorului....cred ca ar fi mai simplu sa aptezi carcasa ampreiazului...imi cerc scuze daca v-a deranjat intrebarea mea..:rolleyes2
|
pai nu casrcasa ambreajului este problema,volanta este problema,volanta are niste dinti si senzorul citeste de pe volanta
|
mda....inca nu stiu cum arata acel senzor si nici volanta cu acei dinti nu o styiu cum arata insa ma roade atit dse tare incit o sa caut sa gasesc sa vad toate astea si ma gandesc acum acei dinti ce rol au?practic senzorul ai (citeste) si care e treaba senzorului dupa ce face asta?stie cineva sa spuna?deci ce rol; are acel senzor bogdane?
pt. cosmin: nu ma supar daca discutam, probleme care ne macina si atita timp cit nu se deviaza d ela subiect.orice vorba e binevenita atita timp cit e la subiect si cred ca asta pe multi ar interesa. bogdane mersi pentru raspuns si astept s ama lamuresti ce rol are acel senzor dupa ce citeste acei dinti de pe volanta. |
bogdane nu se poate " decupa " intr-un fel partea aceea cu tot cu senzor si sa se sudeze pe alt locas facut in carcasa ambreiajului de la oltcit??
|
deci senzorul trebiue pus intr-o anumita pozitie de ex cum este locasul unde bagi stiftul si blochezi volanta ,volanta de dacie are acei dinti si la un moment dat are 1 lipsa pe care senzorul il vede si stie ce anume sa faca adica sa dea scinteia
|
mie mi se pare ca vreti sa mergeti cam departe ... sincer
|
bun bogdane...am inteles...dar injectia fara aprinderea aia merge pusa la noi pe motoare?sau numai impreuna cu aprindereaei?
|
sau cu gasesti un ambreaj care sa se potriveasca pe oltict si sa se potriveasca pe el senzorul ala..cred ca ar fi cea mai usoara solutzie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning