![]() |
tek: ce sa vezi? Despre ce zici?
|
era vb de priza de aer de pe amshina, de pe plafon, \"roof scoop\" nushtiu cine a zis ca e pt racirea motorului... cum dreq sa raceasca motoru deacolo de sus :D
|
Oameni buni...am si eu cateva intrebari legate de consumul unei masini :
1.la o dacie de exemplu..consumul e de 6 sau 7 la suta...(asta la o viteza medie..)care e viteza medie? 2.Un bmw seria 3 din 90(nu neaparat anu' 90) (ursuletz)...consuma 20 % :shock: :shock: :shock:?? Multumesc P.S : tekno..eu am scris aia cu racirea motorului...de fapt te-am intrebat daca asha e...ca mie asta mi-a zis bishop vr6 pe irc (nu cert pe nimeni...poate n-am inteles eu bine...Sa nu te superi bishop...) |
ursuletzii nu consuma neaparat 20l/suta km... depinde shi de motorizare... este 1.6, 1.8, 2.0, 2.5 etc, 20l/suta km ia atunci cand ii dai in p#$da, shi asta la motoarele mai mari...
iar cu viteza medie... nush care ii treaba... banuiesc ca un 60-70km/h |
Mersi tekno...daca mai are cineva sa imi raspunda la intrebari poa' sa raspunda sa ma lamuresc complet.
a...si mai am o intrebare...de fapt..doua 1.banuiesc ca daca maresti calutzi la un bmw...(sau la orice alta masina cnsuma mai mult?) tot la viteza medie...(nush...cred ca e logic :roll: dar nu sunt sigur)...sau papa mai mult doar daca ii dai blana ..si la viteza medie..tot 10 la suta consuma (am dat un exemplu de 10 %..nu sunt sigur) 2.A...si inca o intrebare (eu sunt pasionat de golfuri si ursuletzi)..cat consuma un ursuletz la viteza medie??? |
man... normal ca la om putere mai mare vine implicit shi un consum de carburant mai mare...
pt consum shi alte date tehnice da in google de ex: \"bmw 325 specs\"... orice mashina...adauga specs (specifications) |
Mersi tekno...o sa ma interesez..hai ca daca e sa-mi iau ursuletz..peste 2 ani te dau si pe tine cu el
:) :) |
lool..
multa bafta... daca itzi iei urs sa nu itzi iei sub 2.0 |
As avea si eu 2 intrebari:
1. Cum/cand/pt ce a fost introdus termenul de \"cox\" ? 2. Ce e la \"Udriste\" ? :oops: Va multumesc ! |
\"Cox\"=\"blana\"
\"Udriste\"=sediul militiei calare :wink: |
ce inseamna SH ca am mai vazut si prin alte reply-uri si nu stiu ce inseamna :oops: :oops: :cry: :cry:
|
Second Hand, adicatelea \"la mana a doua\".
|
prima oara cand aud de prescurtare asta, Gsi MULTUMESC :) :)
|
Re:
Quote:
|
cat consuma un R32 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning