![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
Quote:
|
Care e logica? Dc a fost cronometrat pe o pista uda? ca nu cred ca pur si simplu a inceput ploaia si nu aveau cand sa o mai testeze...
|
Quote:
mi-a placut asta , omogenitate mai bine inchegata :)) |
Offtopic: Mi sa pare cam absurd sa-si dea cu parerea despre masini cei care nici n-au condus vreuna macar.
Cum ar fi sa deschid eu un topic "Boeing 777 versus Airbus 340" si sa ne dam toti cu parerea? Nu mi-o luati in nume de rau dar macar permis de conducere sa aveti, zic eu. Ontopic: GTI (am un 2002 GTI si am condus un Ford Focus SVT) |
Dupa performante , dupa ce spun revistele , dupa ce place ochiului fiecaruia , ne putem da si noi cu parerea , nu e vina noastra ca nu avem permise , unii din noi , nu e vina noastra ca nu ne-am nascut mai demult
Din cate vad eu , nici tu nu spui ca ai condus Golf 5 GTI si Focus ST,nu ma refeream in acest topic la Golf IV GTI...:peace: |
Quote:
Eu personal nu inteleg ce ai putut sa scrii in mai mult de 1000 de posturi cate ai tu cand nici n-ai condus vreodata o masina. Nu mi-o lua in nume de rau. Rog sa-mi fie iertat offtopicul. |
Pai de ce nu cauti toate posturile sa citesti sa te lamuresti singur? Nu am luat-o in nume de rau ; hai sa ne pastram ontopic totusi
|
am ales st mai ales pt zgomotul distinct al celor 5 cilindri(aduce a audi de grupa b)
|
ford ...mai ieftin si mai multi cai
|
eu zic golf gti pt ca are traditie in asha ceva.
|
Golf ai de toate zgomot/putere/confort/design
|
Quote:
- mai mult zgomot si mai frumos (5 pistoane si cilindree mai mare) - putere mai mare cu 25 cp - confort sporit datorita suspensiei independente generatia a doua cu control blade - designul e la aprecierea fiecaruia . Poate sa ma contrazica cineva cu argumente ?!! |
Quote:
Au condus baietii da tu crezi ca spun la toata lumea in nume de lauda. Si ca sa-mi dau si eu cu parerea.....GTI . Are traditie,are vechime,e nemteasca. Si hai sa sufar,sa nu mai zica lumea ca dam cu parerile aiurea....am condus un 2 GTI si stiu senzatia,dar daca te gandesti unpic asa la 5 GTI. |
Si apropo....
Uitati cat este GTI-ul full option: EUR 28.606 Si ST-ul full option: $32.180 ST-ul are motorul 2.5 , 5 in linie Pe cand GTI-ul 2.0 , 4 in linie Si daca cei 22 de cai in plus,va fac sa faceti diferenta dintre 2 masini,e cam aiurea... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning