![]() |
Re: Nissan Skyline R34 GT-T
Quote:
nu inca, si nici nu cred ca mai bag ceva in ea ca vreau sa o vand si sa-mi R34 GT-R bafta multa |
cu cat ai vrea s-o vinzi si cam cat costa un gt-r?? ti-as cumpar-o yo dak as avea bani;) :shock:
|
Quote:
eu vreau pe ea 30.000 eur si un GTR costa de la 40.000 eur pana la suta si mai bine(Z-tune) bafta multa |
Quote:
Apropo...apare in 2007 modelul nou:shock: ...dak este cineva interesat sa intre pe link-ul asta: http://www.exotixboard.com/t3563-07-...gtr-video.html |
Quote:
|
GTR se vehiculeaza ca va aparea de fapt in 2008
|
Am vazut in top gear articol despre noul skyline.Dar in fine mie nu pot spune ca imi place ca se transforma in masina exotica.Oricum asta e offtopic si trebuie sa vb despre masina lui alex;).Felicitari ca te-ai gandit sa-ti iei gtr!!!Poti face o afacere:cumperi gtr-ul si il vinzi peste vreo 3-4 ani.O sa iei dublu,triplu sau chiar mai mult ca sunt destui pasionati de sky in toata lumea.De acum r34 si nu numai va deveni o raritate...eu asa cred
|
pai chiar e o masina exotica :)
|
Da si eu nu sunt un mare fan al lor[am fost in tinereti].
|
Mult respect esti posesorulu unui skyline care e masina mea de vis am vazut doar 1 in timisoara dar nu era cu numere de romania si am stat 2 ore langa ea pt ca nu ma mai puteam desprine de ea era un r-34 gtr v-spec albastru. E incredibila masina . Trebe sa gasesc am un filmulet unde e facuta reclama la McLaren f1 si se pare ca cei de la top gear compara McLaren-ul cu un skyline r33 la sprint vroind sa faca oarecum skylineul de rusine. Am incremenit can am vazut ca McLarenul nu era cu f mult in fata ....... Sa a multa bafta si noroc de masina intercoolerul pt care ai optat se potriveste perfect pararea mea . Nu te gandesti la un turbo mai mare cei de la VENOM au niste turbouri extraordinare . Si la ce-i 6 `copii` in linie nu cred ca nu le-ar place. :)
|
salut... ai trecut cumva acum vreo saptamana prin tara?? ca am vazut in bacau un skyline r34 in trecere.. si semana cu al tau..
|
Ar fi prea frumos :lol:
|
Super fain de tine tiai luat Skyline(my dream car).
Daca vrei sa o schimbi pe cea curenta macar sa o faci cu un GT-R V-Spec II NUR(450 cai din fabrica, frane brembo .. si multe altele) Ps: exista film despre istoria Skyline-ului il puteti gasi pe torent "The Skyline GTR Story" PPs: Alex daca nu lai vazut, Fa rost de el ca vei afla destul de multe informatii despre masina. Nissan Skyline cea mai modificabila masina de pe planeta RB-26 Zeu absolut |
am vazut filmul in urma cu o luna sau doua si am ramas impresionat... mi-a placut faza cu amenda in belgia :lol:
si bun venit pe forum bogdi_r :D |
Din pacate alex nu prea a mai dat pe forum de mult timp sa ne spune ce face,si-a vandut masina,isi ia un gtr :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning