Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

aleks 26-07-06 15:16

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

pretul mai mare?
confortul mai mic?
nu va deranjeaza?:)

cristi_407 26-07-06 18:57

De ce comfort mai mic?Si pretul e undeva in jurul la 35 de mii de euro..Nu mi se pare chiar un pret iesit din comun..

SFW 26-07-06 19:54

3 Attachment(s)
Intre gti si r32 ... r32 ... pt posibilitatile imense de tuning ....

http://www.hgp-turbo.de/index.html

Se ofera atat turbo ... cu 400 si 440 cai ... cat si biturbo ...

Pt Golf 4 R32 se ofera un maxim de ....... 542 de cai :shock: :shock:

EuGenius 26-07-06 22:58

Quote:

Originally Posted by RaZv
Da da, sigur...Fa bine si uita-te tu in toate topurile auto posibile si vezi si tu unde e BMW peste Mercedes:idea: Mercedes e PESTE Bmw la orice vrei tu. Parerea ta personala e eronata. Daca tot comparai C-ul cu 3-ul si cu A4-ul...vezi si cum e in interior un C-classe si cum sunt celelalte 2. Urca-te intr-un C-classe, apoi da-te jos si baga-te in 3-ar si in A4...nu te vei simtii la fel de comfortabil! Toata faza care oftica pe majoritatea e ca Mercedesurile sunt mai scumpe. Asa si trebuie pt ca sunt masini exclusiviste...simbolizeaza luxul si bunastarea....de asta e Mercedes No.1! Deci ordinea brandurilor e urmatoarea: 1.Mercedes:!: 2. Bmw; 3. Audi.;) Nu mai are rost nici o polemica:!:

vezi ca abia a fost votata seria 5 masina anului 2006 in uk sau in lume nu mai stiu..cine stie mai bine sa spuna..

PaRaDoX 27-07-06 13:26

Yo tot un mercedes as ajunge sa cumpar. Masini serioase de oameni seriosi. Dar cum orice om serios are si putina nebunie in cap asa is si mertanele. Dak vrei sa iti iesi din "ritmul" serios intrun mertan o poti face cum no faci in alta masina. As alege un CL in orice ocazie dar nici un c class w 202 nu ar strica. Parerea mea e ca intrun de asta ai si viteza si imagine si Respect si prosperitate:D

RaZv 02-08-06 02:45

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleks
chiar ma intrebam si eu...
intre gti si r32, ce ati alege?
stiu ca este un topic special pt asta pe versus, dar bacauanii nu prea au scris acolo, asa k sunt curios ce credeti despre asta...
luam in calcul toate elementele(pret, imagine, confort, performante, etc)

Apropo de topicul pe versus....acolo sunt numa' batuti in cap;) ! Mai bine ca nu scrieti acolo!
Voi ce alegeti intre un Audi A6 2003 si un Ford Mondeo 2005:?: Pun si poze ca sa se vada mai bine desp ce masini e vorba:lol: :lol: Astia de la "versus" cred ca is orbi sau surzi sau nu mai stiu ce or fi....ma dispera cand zic ce masina tare e Fordu asta':evil: ...Mai au putin si compara Fordu' Mondeo cu Maybach 612:twisted:
Lucrurile stau astfel : Audi A6 2003 2.5 TDi 110.000km
Ford Mondeo 2005 2.0 TDCi 55.000km
Voi ce ziceti? Ce a-ti alege?

RaZv 02-08-06 02:47

Eu zic ca nu-si are rostul sa compari un Ford cu un Audi, dar vad ca nu toti gandesc ca mine, adica normal :-)

cristi_407 02-08-06 08:37

cristi, las-o asa... nu merita sa t enervezi tu pt altii- aleks

aleks 02-08-06 09:49

in afara de diferenta de an si de km, care sunt in favoarea fordului, dar care nu constituie un atu major, nu vad ce altceva ai putea gasi ca plus pentru mondeo...
mondeo ar fi trebuit sa fie full extra(piele, mahon, navi mare, senzori parcare, etc) ca sa aiba "sanse" in fata a6-lui...

Al3xxx 02-08-06 11:10

mai da voi nu stiti nici acum ca fordurile care sunt facute in europa sunt f proaste ...se strica repede...pe cand cele facute in america ,este alta treaba cu ele
oricum eu pt audi votez

-ZZ- 02-08-06 15:14

Eu zic ca loganul le face pe amandoua.....:lol:

Al3xxx 02-08-06 16:48

Quote:

Originally Posted by -ZZ-
Eu zic ca loganul le face pe amandoua.....:lol:

si mai si ...
de logan uitasem :)

Andr3i 02-08-06 17:05

Quote:

Originally Posted by Al3xxx
mai da voi nu stiti nici acum ca fordurile care sunt facute in europa sunt f proaste ...se strica repede...pe cand cele facute in america ,este alta treaba cu ele
oricum eu pt audi votez

In nici un caz nu se compara Fordul american si cel european. De stricat, nu cred ca se strica asa de repede (il consider undeva intre opel si vw).

Oricum ca sa revin la subiect... clar A6le...

RaZv 02-08-06 20:37

Bacauanii parca au alta viziune in domeniul auto. Pe topicul "versus" majoritatea ziceau ca Fordu' e mai tare:D .
In plus ma mai bucur ca in Bacau, Loganul nu e asa apreciat ca in alte judete. La Iasi de exemplu, multi zic ca e o masina buna:evil:
Un sfat pt cei care au cateva mii de euro si vor sa-si ia masina: nu va luati Logan daca nu vreti sa sa fie rusine cu propria d-voastra masina:!:

marius_lox 02-08-06 20:48

razv, termin-o cu chestiile astea!!!! fiecare isi ia masina pe care o vrea!! eu am logan si nu mi-e rusine cu el!!! daca ai ceva impotriva masinii, bine! dar nu ii mai jigni pe cei care au logan! poate unii, nu isi permit altele mai scumpe!!! ok??

All times are GMT +2. The time now is 19:00.

- Copyright 2026 4Tuning