![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
pretul mai mare?
confortul mai mic? nu va deranjeaza?:) |
De ce comfort mai mic?Si pretul e undeva in jurul la 35 de mii de euro..Nu mi se pare chiar un pret iesit din comun..
|
3 Attachment(s)
Intre gti si r32 ... r32 ... pt posibilitatile imense de tuning ....
http://www.hgp-turbo.de/index.html Se ofera atat turbo ... cu 400 si 440 cai ... cat si biturbo ... Pt Golf 4 R32 se ofera un maxim de ....... 542 de cai :shock: :shock: |
Quote:
|
Yo tot un mercedes as ajunge sa cumpar. Masini serioase de oameni seriosi. Dar cum orice om serios are si putina nebunie in cap asa is si mertanele. Dak vrei sa iti iesi din "ritmul" serios intrun mertan o poti face cum no faci in alta masina. As alege un CL in orice ocazie dar nici un c class w 202 nu ar strica. Parerea mea e ca intrun de asta ai si viteza si imagine si Respect si prosperitate:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Voi ce alegeti intre un Audi A6 2003 si un Ford Mondeo 2005:?: Pun si poze ca sa se vada mai bine desp ce masini e vorba:lol: :lol: Astia de la "versus" cred ca is orbi sau surzi sau nu mai stiu ce or fi....ma dispera cand zic ce masina tare e Fordu asta':evil: ...Mai au putin si compara Fordu' Mondeo cu Maybach 612:twisted: Lucrurile stau astfel : Audi A6 2003 2.5 TDi 110.000km Ford Mondeo 2005 2.0 TDCi 55.000km Voi ce ziceti? Ce a-ti alege? |
Eu zic ca nu-si are rostul sa compari un Ford cu un Audi, dar vad ca nu toti gandesc ca mine, adica normal :-)
|
cristi, las-o asa... nu merita sa t enervezi tu pt altii- aleks
|
in afara de diferenta de an si de km, care sunt in favoarea fordului, dar care nu constituie un atu major, nu vad ce altceva ai putea gasi ca plus pentru mondeo...
mondeo ar fi trebuit sa fie full extra(piele, mahon, navi mare, senzori parcare, etc) ca sa aiba "sanse" in fata a6-lui... |
mai da voi nu stiti nici acum ca fordurile care sunt facute in europa sunt f proaste ...se strica repede...pe cand cele facute in america ,este alta treaba cu ele
oricum eu pt audi votez |
Eu zic ca loganul le face pe amandoua.....:lol:
|
Quote:
si mai si ... de logan uitasem :) |
Quote:
Oricum ca sa revin la subiect... clar A6le... |
Bacauanii parca au alta viziune in domeniul auto. Pe topicul "versus" majoritatea ziceau ca Fordu' e mai tare:D .
In plus ma mai bucur ca in Bacau, Loganul nu e asa apreciat ca in alte judete. La Iasi de exemplu, multi zic ca e o masina buna:evil: Un sfat pt cei care au cateva mii de euro si vor sa-si ia masina: nu va luati Logan daca nu vreti sa sa fie rusine cu propria d-voastra masina:!: |
razv, termin-o cu chestiile astea!!!! fiecare isi ia masina pe care o vrea!! eu am logan si nu mi-e rusine cu el!!! daca ai ceva impotriva masinii, bine! dar nu ii mai jigni pe cei care au logan! poate unii, nu isi permit altele mai scumpe!!! ok??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning