Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   New Racing Team: Shadows (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/147965-new-racing-team-shadows.html)

luci4n_vl 23-10-09 10:59

Re: New Racing Team: Shadows

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2743738)
Mai Stefanutzu..ar cam fi ceva masini..daaaaaaar...masini am mai vazut si noi...Altceva ne intereseaza....Aseara a mai intrat un baiat...Razvan cu un Ford Fiesta...
Sa`i uram succes!

O lista cu baietii din club:

Boby Mom--BMW M3 Turbo
Dragos --Seat Cupra
Dragos--BMW M5
Emil-BMW 320i
Florinel Boh--BMW 320i
Greu--Stim toti care este ocupatia lui
Ionut Roj--Fiat 1,4 Turbo
Ionut--Opel Vectra OPC
Lucian--BMW 318is
Lucian Sobo--BMW 325 TDS
Lucian Sobo--BMW 325 ix Turbo
Razvan--Ford Fiesta 1,8 16Valve
Romel--Opel Corsa OPC

bine ai venit in club PEE...pt mn tot PEE ramai pt k asa te`am cunoscut....si asa ai sa ramai...pr meu...mai mic...nu am putut sa te sun aseara...k am fost busy....Provenzano stie dc...:)):))....dar in seara asta promit sa vin la un suc cu u...ok my little brother?...si sa nu uit....pt toti (colegii) mei....dar eu le zic brother`s....sa va citesc un msj (SMS)..."am intrat in club pt u"....de la PEE....ora 23:50....asta pt k mi`a demontat masina:)):))==))

privat4u2 24-10-09 11:32

avem grpe fortza la pitesti...o sa fim rai de tot acolo:D.muhahahha

rzn_vl 25-10-09 21:25

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 2743790)
bine ai venit in club PEE...pt mn tot PEE ramai pt k asa te`am cunoscut....si asa ai sa ramai...pr meu...mai mic...nu am putut sa te sun aseara...k am fost busy....Provenzano stie dc...:)):))....dar in seara asta promit sa vin la un suc cu u...ok my little brother?...si sa nu uit....pt toti (colegii) mei....dar eu le zic brother`s....sa va citesc un msj (SMS)..."am intrat in club pt u"....de la PEE....ora 23:50....asta pt k mi`a demontat masina:)):))==))

Bine v-am gasit prieteni!

Bine inteles ca voi face treaba...nu am intrat eu degeaba :P si sa inteleaga lumea de ce tot pee am ramas pt tine..le explic eu :P (PEE in traducere stie toata lumea ce inseamna,dar nr de la masina mea este PEE pt ca a fost nr intamplator...si in niciun caz PEE pt ca sunt un....)pt 1 noiembrie la pitesti,sunt sigur ca va fi totul oK.Ne vom intoarce toti fericiti si apoi o vom face romaneste:P la o caffe.Ma simt bine alaturi de voi in club si cu toate ca sunt de mult timp pe langa voi,am inceput sa cunosc pe fiecare in parte:D si vad un nou inceput cu Shadows! UNUL FOARTE BUN!

Fortzzzzzzaaaaaaaaaaa SHADOWS

privat4u2 25-10-09 21:52

Frumoase vorbe Pee......esti binevenit alaturi de noi.....apropo tocmai ne-am intors de la prima legala a clubului ShadowS de la infiintzare(sa ai deja un show tuning unde ai bifat prezent si o legala de unde ai venit bine in mai putin de 2 saptamani.... eu zic ca sunt realizari demne de mentionat)...vom reveni in zilele ce vor urma cu poze si clipuri de acolo

rzn_vl 25-10-09 21:56

Quote:

Originally Posted by privat4u2 (Post 2750537)
Frumoase vorbe Pee......esti binevenit alaturi de noi.....apropo tocmai ne-am intors de la prima legala a clubului ShadowS de la infiintzare(sa ai deja un show tuning unde ai bifat prezent si o legala de unde ai venit bine in mai putin de 2 saptamani.... eu zic ca sunt realizari demne de mentionat)...vom reveni in zilele ce vor urma cu poze si clipuri de acolo

Ma bucur ca totul a fost ok si pt prima legala :D va urma cea de la Pitesti unde vom fi prezenti toti :X sa avem mult noroc in continuare baieti :D !!!

VL 77 SYD 25-10-09 23:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 2750559)
Ma bucur ca totul a fost ok si pt prima legala :D

Attachment 1146280

Provenzano 26-10-09 10:43

Team Shadows a participat duminica la prima legala cu Opel Corsa Opc si cu M3 E30 turbo .Cursa s-a tinut la Tulcea.Au fost foarte multe masini....iar OPC fiind stock nu a reusit decat un timp de 15,7.BOBY M3 a luat locul 1 la grupa S4.
Oricum suntem mandrii ca am participat la 1 legala.

Provenzano 26-10-09 13:18

24 Attachment(s)
pictures with shadows at Tulcea Race

ice_wysss 26-10-09 15:04

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2751935)
pictures with shadows at Tulcea Race

Bravo baieti..Felicitari..!!!:arrow::dance::dance:

rzn_vl 26-10-09 15:57

Bravo baieti!!! :X Felicitari!

luci4n_vl 26-10-09 18:19

vb baieti....tot ce conteaza este k va`ti simtit bn....si k ati avut c sa vedeti akolo....inca o data.....BRAVO!!!!

cEaska 26-10-09 20:00

felicitari tinerilor :D

Provenzano 26-10-09 22:15

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 2753003)
sal sunt din baia-mare si vreau sa infintam si aici la noi un club auto am o intrebare pt cei din shadows; ati facut clubul legal si daca da cateva detalii:acte necesare ce pasi trebuie parcursi.mersi

deocamdata lucram la acte....cand or sa fie gata o sa iti dam detalii.

Provenzano 26-10-09 22:15

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 2753240)
felicitari tinerilor :D

t h x

Provenzano 26-10-09 23:28

ceva frumos: P: https://www.youtube.com/watch?v=bf8MyN3gDr8

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning