![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
|
avem grpe fortza la pitesti...o sa fim rai de tot acolo:D.muhahahha
|
Quote:
Bine inteles ca voi face treaba...nu am intrat eu degeaba :P si sa inteleaga lumea de ce tot pee am ramas pt tine..le explic eu :P (PEE in traducere stie toata lumea ce inseamna,dar nr de la masina mea este PEE pt ca a fost nr intamplator...si in niciun caz PEE pt ca sunt un....)pt 1 noiembrie la pitesti,sunt sigur ca va fi totul oK.Ne vom intoarce toti fericiti si apoi o vom face romaneste:P la o caffe.Ma simt bine alaturi de voi in club si cu toate ca sunt de mult timp pe langa voi,am inceput sa cunosc pe fiecare in parte:D si vad un nou inceput cu Shadows! UNUL FOARTE BUN! Fortzzzzzzaaaaaaaaaaa SHADOWS |
Frumoase vorbe Pee......esti binevenit alaturi de noi.....apropo tocmai ne-am intors de la prima legala a clubului ShadowS de la infiintzare(sa ai deja un show tuning unde ai bifat prezent si o legala de unde ai venit bine in mai putin de 2 saptamani.... eu zic ca sunt realizari demne de mentionat)...vom reveni in zilele ce vor urma cu poze si clipuri de acolo
|
Quote:
Ma bucur ca totul a fost ok si pt prima legala :D va urma cea de la Pitesti unde vom fi prezenti toti :X sa avem mult noroc in continuare baieti :D !!! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Team Shadows a participat duminica la prima legala cu Opel Corsa Opc si cu M3 E30 turbo .Cursa s-a tinut la Tulcea.Au fost foarte multe masini....iar OPC fiind stock nu a reusit decat un timp de 15,7.BOBY M3 a luat locul 1 la grupa S4.
Oricum suntem mandrii ca am participat la 1 legala. |
24 Attachment(s)
pictures with shadows at Tulcea Race
|
Quote:
|
Bravo baieti!!! :X Felicitari!
|
vb baieti....tot ce conteaza este k va`ti simtit bn....si k ati avut c sa vedeti akolo....inca o data.....BRAVO!!!!
|
felicitari tinerilor :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva frumos: P: https://www.youtube.com/watch?v=bf8MyN3gDr8