Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini scumpe din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/14783-masini-scumpe-oradea.html)

BIG_mafia 22-07-06 09:34

Re: Masini scumpe din Oradea..

apropo mertzan alb ieri seara iam prins o poza...da nu k telu si nam infra sau ceva de genu` da fak yo cumva si tot o scot so o pun pe :)

Mihaitza_tdi 22-07-06 10:17

Quote:

Originally Posted by Oxide
degeaba...cea mai tare ii bmw-u` lu` razvy...:)...la alegere sg mashina care m-ar determina sa nu o aleg ii "mertzanu` nostru alb"...:P...so...there is none!!!:)...she`s perfect!!!nu mihaitza_tdi???:)

Da da asa ii...trebuie sa recunosti!!:):)

DaBotta 31-07-06 02:28

Quote:

Originally Posted by AleXXL
cel care a fost pe aeroport ieri nu a fost M ... era un 530d parca ...
cel care l`am vazut eu ... era M intr`adevar ...
1.avea insemnele M pe aripile din lateral
2.avea spoiler fatza M
3.avea esapament M
4.avea sigla M pe spate ...
5.avea jante parca pe 18 sau 19 in orice caz f.mari ..
la motor nu m`am uitat ca eu eram in omv shi el chiar atunci trecea pe decebal ... urla ca nebunu ... 100% era M ... ;)

cel de pe aeroport este un BMW 530d cu 2 turbine , ti-o zic din surse foarte sigure , el este fostul proprietar al AUDIULUI A8 BH 10 ZET

DaBotta 31-07-06 02:29

Quote:

Originally Posted by dask137
Teszari si-a luat Ferrari ca sa nu se lase la pompi :P
si pompi nu schimba masinile ce le pastreaza. are destule si nu cred ca are rost sa le insir..
Cel mai tare tuning e dupa parerea mea ARO.

fix invers =)) pompi nu so lasat la teszari

DaBotta 31-07-06 02:32

Quote:

Originally Posted by AleXXL
hai ma ... de unde ai scos ? ar trebui sa te informezi putzin...in primul rand nu e a lui pompi atlas`ul ... el fiind doar un director pt.ro ... nu il potzi compara cu teszari care e pe locu 60 sau 70 :rolleyes2
....etc etc nu dau mai multe informatzii ca nu e treaba noastra...
dar` macar asha sa`tzi faci o idee...pompi e mult mai mic ca teszari ;)
multa bafta ;)

pompi este director pe EUROPE DE S - E din cate stiu eu , am prieten de familie care ii ceva mai mare pe la ATLAS
nu vorbi nici tu daca nu sti :)

DaBotta 31-07-06 02:33

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
cum am promis ... ASTON MARTIN DB9 IN ORADEA

va rog, lasatzi offtopicul, doar poze

cu numere de TZOL marfa marfa :)

Oxide 31-07-06 11:38

5 Attachment(s)
uitatzi aston martinu` despre kre cred k vorbitzi...:)
PS:klitatea shi rezolutzia cam lasa d dorit pt k is facute cu telu`...;)...in fatza la scorilo...;)
PS2:mooaaammaa c torcea motoru`...:)

Mihaitza_tdi 31-07-06 12:37

Super fain...un prieten de-al meu o adus un jaguar X-type!!!! poate ii fac ceva sa vedeti doar 2 sunt in oras...;):D

kupid0n 31-07-06 17:48

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
Super fain...un prieten de-al meu o adus un jaguar X-type!!!! poate ii fac ceva sa vedeti doar 2 sunt in oras...;):D

sunt mai mult de doua....sunt 2 x'type'uri mai noi...cam din 2001-2002 si mai este jagu' lui Pap care e ceva mai vechi da' dupa parerea mea e cel mai bengos dintre toate.....are jante pe 19', discuri ventilate si pe fata si pe spate si in interior e extra full...piele, tv etc etc.....si am mai vazut unu ieri in ocska...

Zuky 01-08-06 22:11

Frumos astonu`...acum aproximatix 2 sapt cand treceam in fatza la scorillo am vazut acel lambo gri in parcare....f f tare...am stat vreo 10 min in sperantza ca va pleka de akolo sa aud cum "toarce" dar nu a binevoit...asta e:)...din pakate nu am avut aparat foto la mine dar orikum banuiesk ca atzi mai vazut mashina shi voi;)...de multe ori potzi gasi mashini f adevarate in fatza la scorillo....

Ariana 02-08-06 17:16

Vaiiii!!! Am auzit eu cum toarce. Eram intr-o noapte in parcu mare din centru si o calcat-o frate.... k l-am auzit d la un km si l-am vazut 2 sec.

Ariana 02-08-06 17:17

Unde-i Astonu?? K si eu vreau (...sa il vad :)) ).

BH 07 MDF 02-08-06 23:19

Quote:

Originally Posted by DaBotta
pompi este director pe EUROPE DE S - E din cate stiu eu , am prieten de familie care ii ceva mai mare pe la ATLAS
nu vorbi nici tu daca nu sti :)

mda ... a fost o gresheala ... e pe europa de sud-est ...
:???:

BH 07 MDF 02-08-06 23:21

Quote:

Originally Posted by DaBotta
cel de pe aeroport este un BMW 530d cu 2 turbine , ti-o zic din surse foarte sigure , el este fostul proprietar al AUDIULUI A8 BH 10 ZET

pai eu ce am zis ? ...
cel care a avut A8`u ... nu are si porsche`u boxter si un c classe ??? ...:???:

DaBotta 03-08-06 03:17

ba da C Classe`u ii a lu nevasta , nevasta-sa a casitgat SMARTU la KISS FM , dar eu iti ziceam ca bmwu lui are 2 turbine :)

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning