![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
apropo mertzan alb ieri seara iam prins o poza...da nu k telu si nam infra sau ceva de genu` da fak yo cumva si tot o scot so o pun pe :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu vorbi nici tu daca nu sti :) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
uitatzi aston martinu` despre kre cred k vorbitzi...:)
PS:klitatea shi rezolutzia cam lasa d dorit pt k is facute cu telu`...;)...in fatza la scorilo...;) PS2:mooaaammaa c torcea motoru`...:) |
Super fain...un prieten de-al meu o adus un jaguar X-type!!!! poate ii fac ceva sa vedeti doar 2 sunt in oras...;):D
|
Quote:
|
Frumos astonu`...acum aproximatix 2 sapt cand treceam in fatza la scorillo am vazut acel lambo gri in parcare....f f tare...am stat vreo 10 min in sperantza ca va pleka de akolo sa aud cum "toarce" dar nu a binevoit...asta e:)...din pakate nu am avut aparat foto la mine dar orikum banuiesk ca atzi mai vazut mashina shi voi;)...de multe ori potzi gasi mashini f adevarate in fatza la scorillo....
|
Vaiiii!!! Am auzit eu cum toarce. Eram intr-o noapte in parcu mare din centru si o calcat-o frate.... k l-am auzit d la un km si l-am vazut 2 sec.
|
Unde-i Astonu?? K si eu vreau (...sa il vad :)) ).
|
Quote:
:???: |
Quote:
cel care a avut A8`u ... nu are si porsche`u boxter si un c classe ??? ...:???: |
ba da C Classe`u ii a lu nevasta , nevasta-sa a casitgat SMARTU la KISS FM , dar eu iti ziceam ca bmwu lui are 2 turbine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning