![]() |
Re: Aventuri in Germania
Quote:
|
Ai un talent în a poveti, Ionut... Mai vreeeeem !
|
|
Quote:
|
ba nebunule, gandeste-te ce se intampla daca povestesc io tura noastra de mers in cheile turzii cu bicicletele in 14 februarie, 4 homalai si la intoarcere coborare fara frane si impartind o punga de samanta :))
hai ca-i combin si pe ciocan si pe mincu sa-si faca cont sa afle lumea ce insemna sa fie 4 idioti colegi in aceeasi clasa :)) |
Quote:
@69RUP: nu e gata povestile, dar nu prea am timp. Promit sa mai scriu:) |
Quote:
|
m-am mai intalnit cu mincu, cica el baga ture prin padure...dapoi cu asta mi frica sa ma duc ultima data cand am fost la o tura mai lunga...el o ajuns cu 3 ore inaintea noastra :)):lol::lol::lol::lol:
|
Frumoase povestile..asteptam altele cu nerabdare:lol:
|
Saptamana trecuta:
Ma intorceam dintr-o vizita de lucru in Dortmund. Cu vreo 20 de km inainte de intrarea in vama Bors, am avut o discutie halucinanta prin statie cu cativa soferi. Relatez pe scurt: eu: - Colegi, avem ceva din vama incoace? nimeni nimic... eu, repet: - Colegi, ceva din vama incoace? iarasi niciun raspuns. Intre timp 2-3 moldoveni vorbeau intre ei. eu, cu accent puternic moldovenesc: - Bai colegi! Ceva din vama inspre Debrecen? Instant mi se raspunde din 2 directii cum ca e liber traseul. Am ramas masca :) Mai trec 4-5 minute in care ascultam povestile lor despre calitatea drumurilor unguresti, discutie in care unul din ei era tot cu carnea-n gura. Intr-un final ma satur si spun: - Colegi mai usor cu "****", nu fiti tarani! Aici a inceput uraganul, am primit la dumnezai si pule-n gura de mi-au umplut frigiderul. Intervine alt sofer: "ba, nu fiti tarani, am copil mic in masina si ma tot intreaba ce e aia ****!" Alt sofer: pai, n-ar fi cazul sa-i explici? Concluzie: soferii moldoveni sunt rasisti. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning