![]() |
Re: Comanda Model Car World
Īntr-adevăr am cumpărat 2 machete deja din magazin.Dar dacă s-a făcut comanda atunci nici-o problemă spuneţi-mi cum procedez.Dacă nu s-a făcut deocamdată comanda eu renunţ pentru că deja am achiziţionat. Vă Mulţumesc Frumos!
|
Quote:
'' danu este incert '' - nu stiu de unde le scoti. Eu termin luni scoala la 13:30 deci la 14:00 ai avea banii in cont. Zimi daca vrei asa, ca am citit pe aici de ora 12 pentru comanda. |
Quote:
Daca mai trebuie la transportul international (pe langa banii pe care i-am virata deja) nu e nicio problema , merg la Raiffeisen si pun diferenta. MULTUMIM PROMO |
presupun ca e tarziu sa ma bag si eu ,doar azi am dat de subiectul asta ..daca mai e loc ma bag si eu ,anuntati-ma,mersi
|
Sa ne zica promo daca mai este loc ... asteptam un raspuns de la el! :)
|
Quote:
------------------------------------------ dap mai este loc. da-mi pe privat ce vrei sa cumperi si eu o sa iti fac calculul cu suma exacta.. |
promo, ne anunti si pe noi daca ai dat comanda si daca a fost vreo problema de stoc sau de bani sau ceva?
iti multumim:-P |
Am o mare mare problemuta , mi-as dori foarte mult o macheta...problema este ca este din germania ebay.de , nu inteleg absolut nimic , am reusit cu traducere cu chiu cu vai sa fac contul pana cand a esuat si nu merge ( habar n-am de ce ) dar nu vreau sa ma mai complic ...in fine , problema mare este ca o vreau si nu stiu cum sa fac comanda ...:( help me somebody ?
|
Quote:
|
Quote:
|
promo, ai idee cam in cat timp ajung machetele? :twisted:
Sunt nerabdator ! :lol: merci promo! |
2 sapt
|
Quote:
|
mersi fain:-P
|
Salut la toata lumea :)
Daca e posibil in urmatoarea runda sa dati comanda si pentru mine de una doua machete ? Ar fi vorba de un Audi A8 W12 modelul din Transporter si un VW Bora model 2000-2007 nu Jetta :) . Inca nu stiu sigur , am mai deshis niste posturi sa vad poate poate gasesc in tara prin magazine . Daca nu , si e posibil prin voi . Vreau sa stiu cum procedez cu banii cat costa , machetele la scala 1/24 , audi negru , bora gri , daca mai e ceva dati-mi pm ... sau scrieti aici . Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning