![]() |
Re: E36 - coupe ///M packet
Boss da'i un galben :X !! :-) Sa te strig TAXI pe strada :lol:
|
La fel am si eu in plan farurile, dar cu o tenta putina mai deschisa ... deh ... vreau sa ma mai plimb si noaptea. Si a mea tot rosie o sa fie, asteptam pozele cu masina ca sunt curios sa vad cum au iesit.
|
8 Attachment(s)
Tu faci diferenţa ,:lol:ambele culori îmi sunt plăcute,uite şi roşie şi albicioasă!
Sper să nu te superi că ţi-am umplut topicul de poze cu pisicii:lol: App văd că "boala" de schimbare a jantelor este şi în California (Sean DuB pisica albă 2 seturi de jante diferite):lol: |
ALB !!! :D
|
Quote:
|
unul dintre cele mai frumoase E36 de la noi ! felicitari si tineo tot asa !
|
1 Attachment(s)
alb alb :lol:
|
Sa'mi trag una :shock: . Poti sa incerci una si pe galben ?:X
|
1 Attachment(s)
am una ....
dar nu prea a iesit :-) |
5 Attachment(s)
ceva ceva
|
16 Attachment(s)
si pozele promise. multumesc baieti pt poze..mi-ar place sa am una din fiecare culoare:D.
urmeaza sa primeasca bara spate M originala si un nou nas ca au incercat baietii buni sa ma usureze de el si au spart ceva cleme..se vede si in poze ca nu mai sta normal. ma mai gandesc sa-i pun cutie manuala dar poate in primavara. sper sa va placa farurile. ps.am pus xenon peste tot |
Mie unu farurile nu imi plac deloc , jantele sunt superbe , iar cutia , am vrut sa te intreb daca e automata , ca am observat ca schimba automat de la sunetul tobei.. dar nu eram sigur..
PS: poate ne combinam cu jantele astea , mai dau dif. |
Quote:
|
Eu tot pe alb .. zic sa mergi ! :D
|
e superba;) laso asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning