![]() |
Re: Seatul meu minor !
Multumesc de urari. In legatura cu masina,am purtat o discutie cu parintii,si am renuntat la majorat,am spus sa-mi dea ceva milioane sa fac cinste la niste prieteni,si sa-mi faca masina. Pe 30 Ianuarie fac anii sper sa-mi faca o surpriza frumoasa cu masina. Deocamdata invat sa iau permisul.
|
Saptamana viitoare cred ca ma apuc de masina. A vorbit tata in seara asta:capota+aripi+faruri+spoiler fata 9 milioane. O voi vopsi un galben spre portocaliu asta si jante de cupra. Rog un moderator sa-mi uneasca posturile.
|
am si eu o intrebare ce fel de genti ca de cupra sunt mai multe?
:?: si baga poze cu masina imediat dupa ce iese de la infrumusetare |
3 Attachment(s)
O sa bag poze din timpul lucrarilor.
Modelul asta de JANTE,care voi gasi,daca nu ceva asemanator,si cam asa as vrea sa arate si masina mea,cea grij,dar un galben spre portocaliu. |
salut , daca te apuci de vopsit , vopseste si pragurile + buza fata/spate . o sa arate mult mai bine ;)
|
frate imi place sincer ideea ta sincer cred ca o sa iasa un adevarat succes masina asta
bafta la tunarit si ai grija de ea |
hai ca mai ai inca 4 zile si faci 18 ani! - felicitari pt munca depusa!!! Inca un varsator de-al meu descoperit pe forum :)
|
Multumesc Alejandru,si multumesc pentru vorbele frumoase pe care mi le-ai spus si aici in PM ! Sper sa nu va dezamagesc !
|
nu ne dezamagesti - orice ai face masina va fi facuta sa-ti placa tie in primu rand nu noua! Ca recomandari am asa:
1. vopsea alba (candy) 2. geamuri fumurii (cu folie omologata bineinteles) 3. jante cu buza (ex: Borbet A, ATS CUP, etc) |
M-am gandit si eu ca ar arata bine alba foliata,cu geamuri fumurii,xenon,si niste jante albe cu buza neagra :)
|
3 Attachment(s)
sau jante negre cu buza alba/nichelata
|
acel alb e alb 10 (polar) ?
jantele alea sp eu ca nu ar da asa de bine pentru ca masina e una mai mica si buza aia nu prea da asa bine eu as recomanda niste jante arcasting blade sau ceva in genu in 2 culori negru cu galben spre portocaliu |
ascany - uita-te mai bine la masina care este in poze - si masina care o detine baiatu - Arcasting blade - parerea mea sunt pt mosii care nu vor sa iasa asa de mult in evidenta :))
|
ok dar parerile nu se dicuta
mie sincer mi se par prea exagerate si pentru drumurile noastre mea nu se merita acum vlad decide ce e mai ine pentru el |
haha :)) cu timpul o sa le fac,usor usor,ca nu sunt baiat de bani gata si nici nu o sa investesc chiar toti banii in masina. Am o viata,trebue sa ma si distrez,trebuie si o haina,nu pot sa ma imbrac din standuri,mai una mai alta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning