![]() |
ah.....nick-ul meu pai povestea e cam asa .....eram acum 2 ani pe o super ninsoare.... si am iesit eu afara sa ma intalnesc cu un preten .... si aveam o tona de gel in cap .. hihi nu statea paru ca era lung...si cat am stat eu acolo ....s-a pus o tona de zapada pe capu' meu si ziceai ca sunt mos craciun .....si cand am ajuns la un baeram ..... ca acolo mergeam si eu nu mi-am dat seama de tona de zapada din capu meu i-am socat pe aia....si mi-ai zis snow......si asa a ramas...... restu de 'n Love...... l-am pus in primul rand pt ca nu puteam sa imi fac conturi cu nikcu snow simplu ca era in general ocupar deja si a trebuit sa pun ceva si am pus asa probabil ......pt ca sunt un tip f f romantic din fire ....serios 8)
|
Hazbulatov - am vazut cand eram mic un film care mia marcat acea copilarie, era un film ceva genu Franchenstain iar doctorul avea un ucenic pe nume Hazbulatov. PUnCT
|
o sa para super banal dar e adevarat: am fost la bucuresti la universitate la niste prieteni. siploua ingrozitor... si cand am iesit din universitate cu cei doi tovarasi am alunecat pe scari si pana jos nu m-am oprit (va dati seama pe ploaie, ce naspa). atunci unu a zis ca m-am dus ca o roata... si cam de-aci imi vine nick-ul... :lol:
|
Toto - is my nick name... asa mi-au zis niste baieti dn liceu acum vre`o 5 ani (eram prin clasa 9a)
BOD sunt primele 3 litere din numele mau de familie... de acolo si numarul de la masina... Chestia e ca erau niste baieti care imi ziceau BODu`... si de acolo Toto - BOD |
>>> http://img149.echo.cx/img149/1552/msheetedd19at.jpg <<<< get it :lol: :lol: :lol: ?
am uitat sa mentionez...ca suntem un clan intreg.,.. exista si un eddy si un ed :p si sora lui.... |
BabyBlue .... culoarea mea preferata dar rar mi se zice asha
Blonda ....am fost o vreme oxigenat :D cel mai des |
Re:
Quote:
|
...pey faza e ca, cand eram draci mici si tampiti (acum vreo 2 ani :lol: :lol: :lol: acum suntem maturi :P ) ne-au placut(si inca ne plac) desenele astea ed edd & eddy ...is comice.... dar acum nu prea ne mai uitam dar tot am ramas cu numele astea...sincer mie imi si place \"edd\" forma scurta de la edward :P ....
Iar ca sa iti raspund..avem exact acelasi nume ca in desene...si totul e exact ca in desen...faza e ca nu e un nume anume.... dar desigur...se poate zice ca suntem \"the edd's\" :lol: P.S. >>dam autografe :wink: |
1 KW = 1.36 CP :)
|
Re:
Quote:
eu asa imi aduc aminte, sa nu sariti daca nu e asa |
de 1,36 stiam si yo
|
daca nickul lui e kilowatt ...inseamna ca jtie omu' s-a documentat inainte sa vb :P ..cred :D :peace:
|
Re:
Quote:
|
sper ca a fost o gluma fara nici o intentie...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning