Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Oltcit Club 11r !!! (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/146384-oltcit-club-11r.html)

teddyb 24-12-09 10:35

Re: Oltcit Club 11r !!!

super interesant acel nbox!sa-l stapanesti sanatos la fel ca si masina si tot sistemul!!:D Craciun Fericit si tie si toti concurentilor!!

raresvintea 24-12-09 14:01

foarte foarte interesanta display-ul..... daca as gasi unul l-as cumpara. are tocuh? sau selectezi de la telecomanda?

Danutz Bratosin 24-12-09 16:31

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 2918295)
Multumesc baieti...Da mi-a reusit proiectul,se putea si mai bine...Usile momentan raman asa pana in primavara cand poare reusesc altele mai aratoase.Motorul merge foarte bine si frumos acum dupa ce i-am schimbat carburatorul ...

Acum inainte sa intram in urmatorul an care speram sa fie mai bun si mai productiv ca acesta vreau sa prezint si eu ultimele modificari aduse si ultimele upgrade-uri din anul 2009..:D

1.S-au schimbat cablurile (6mm) de la alternator/baterie cu unele de 50mm -/+ .Alternatorul incarca mult mai bine acum dar inca nu incarca suficient cele doua PC3000.

2.Am montat un Player multimedia adus din SUA ...Foarte mic,elegant si inteligent...Citeste majoritatea formatelor foto/video/audio si totul se reda de pe SD, MMC,USB Stick,HDD portabil...Sunetul este de o calitate foarte buna si este transmis prin AUXiliarul de la HU.Imaginea este si ea de o foarte buna calitate avand chiar si imagine HD dar nu prea gasim lcd-uri mici HD :lol...Deoarece playerul functioneaza la 5V am ales un mini transformator auto sau cum se numeste acela..Monitorul este un KING VISION produs in Italia cumparat SH de la un prieten din cauza crizei :lol: .Are TV tuner incorporat/jocuri bla bla bla...Nu se lauda cu o imagine extraordinara dar momentan este bine...Ma declar multumit per total...

Poze nu sunt prea multe iar munca mai este...Acum au venit sarbatorile si frigul iar munca se opreste.Continuam in 2010 :D!!!...

Ce va pot spune decat ...LA MULTI ANI!!! Multa fericire,sanatate si noroc...Sper ca Mos Craciun si Anul nou sa va aduca tot ce vreti voi !!!

Parca ziceai ca nu mai bagi bani in masina pana la anu:D:lol:
Bafta si Sarbatori Fericite!:-P

yo_tibitzu 24-12-09 17:34

Multumesc baieti!!! ...LCD-ul nu are touch...totul se selecteaza din telecomanda...Daca vrei un lcd ca acela imi zici ca baiatul mai are unul :D...

Danutz@ da asa am zis :-) ce pot sa zic "sunt un mincinos" ... oricum costurile au fost minime pentru partea de multimedia si pentru ce ofera...

SKR* 25-12-09 00:47

Craciun fericit Tibi, merci de SMS :D

Baban_San 27-12-09 02:18

e bine ca ai ascultat sfatul cu cablul de la alternator la baterie ramai sa dai un bebsi la MOL:!:

yo_tibitzu 27-12-09 13:37

Tot respectul babanel :D ... mai urmeaza doua trasee dar in momentul cand schimb alternatorul ...

PS...Meriti chiar un bebsi la 2L :lol:

Shokaliptiku 29-12-09 07:43

felicitari fraticule ...
usor usor ajungi unde ti-ai dorit de mult
ai mare grija in schimb sa nu te depasesti :twisted:

PS...Meriti chiar un bebsi la 2L
pai normal ca la 2L ... nu asta e minimu' pt babanu ? :lol:

sarbatori fericite :!:

yo_tibitzu 08-02-10 00:30

1 Attachment(s)
Pregatiri pentru 4TUNING DAYS :D

Shokaliptiku 08-02-10 06:32

ei na .. sa te frec ...
vorba lu bigu ...
ai 2 vitamine ... le bagi in cur pe ambele !?

valitataye 08-02-10 09:15

spor la incarcat bateriile:D

Danutz Bratosin 08-02-10 10:31

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 3063037)
Pregatiri pentru 4TUNING DAYS :D

Oho, bun bun:D vezi sa fie incarcate la maxim:D

yo_tibitzu 10-02-10 11:38

6 Attachment(s)
Mersi baieti...:D
Cateva poze de sezon si am promis o demonstratie cu oltcitelul BUM dupa doua luni in care a stat ascuns in zapata :lol: si se pregateste pentru 4tuning...Putere foarte mica pe difuzore 1000-1300wati...BATERIA UN PLUMB OBOSIT DE 100A din 2006 :rolleyes2 ...voltaj 10.1V - 9.8V :twisted: sa nu zica cineva ca nu se poate si asa :P

https://www.youtube.com/watch?v=P_gDNXX3AmA

animalutz 10-02-10 11:41

Fratioru ala cu WRB la numar e cumva noua masina a lui YBR-u?! :D
Abia astept 4tuning sa ne distram putin. :D

robisavage 10-02-10 14:36

cat de bine arata masina , de muzica nu are rost mai zic .. astept 4tuningdays sa o vad live

felicitari pentru tot ce ai realizat :)

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning