![]() |
/\\lex, tu nu vezi rezultatele poll-ului sus? E tocmai invers fata de cum zici tu... :wink:
|
Eu i-am raspuns lu CataNOS si topul ala e pt supreme sucker :)
de aia e invers |
nu mai e asa fiabil cielo.. cel putin asta din 2003 de care am eu... are 20k km masina si de vreo 4 mii scartie toate plasticele... probleme cu sincroanele in vit 3 .... motorul e bun insa :roll:
|
Re:
Quote:
|
eh.. numai in mintea unui tampit are sens o comparatie dacia(orice model)/cielo... poate doar la timpii de acceleratie .. am inteles ca loganu face suta in 11.. ala de 90 de cai.
|
Sa nu exageram....11.8 :wink:
|
11.8 e minimul scos de mine cu cielo 88 cp. 11 secunde cica a scos varmiu cu un logan. e dealer dacia si au avut test-drive-uri :wink:. nu stiu cat de bine a cronometrat el.. da oricum timpul ar trebui sa fie ceva mai bun la logan..
|
oh!! com'on!!! c atat logan sus... logan jos... are motor d 1,6 16v - modelul d vf (in timp c cielo are 1,4 - 16v) dar e naspa masina... si in plus aici s discuta d slz, sn si cielo...
offtopic: logan sux!!!!!!!!!!!! (d fapt dacia) ps /\\LEX... pot sa vorbesc si sa votez, nu? eu nu posed nici una din cele 3... |
Greshit...Logan are 1.6 8V unul din cele mai vechi motoare de la Renault, iar Cielo are 1.5 16v, un motor excelent, parerea mea(la consum nu sta asha de bine)...Oricum, da , Logan sux big time...
|
ups! d fapt dak o luam logic imi dadeam seama... pentru k motorul meu are 1,4 si are 99 cp (16 valve)... deci unu mai mare nu putea sa aiba putere mai mica... silly me!!!
Si cielo kiar are 1,5? asta kiar k n-o mai stiam... si ma dau a tot stiutor pe aici!!! :) Eee! mai invatz si eu lucruri noi!!! (sau mai veki dar noi pt mine) |
Re:
Quote:
Cielo are cilindreea de 1.5 si urmatoarele puteri: 8v 75cp, 16v 86cp, 8v 80cp Euro 3...din propria experienta, motorul este destul de bun, dar ii lipseste cuplul...pana ajungi la vit max dureaza o vesnicie... |
Eu am un Cielo din 2003 16V si il pun langa orice Dacie,oricand.
Face un Cielo o Dacie la orice domeniu (mai putin demaraj probabil pt. ca Cielo e mai greu). Cat despre Logan cred ca este cea mai mare aberatie de masina care a scos-o Dacia (Renault) pana acum (nu neaparat ca motor), ca aspect este oribila. |
need help ... sunt in pragu de a cumpara un executive ( de fapt nu io taicamiu ... k mie o sa imi dea dacia, dar o sa il mai iau si io din knd in knd) si revenind nujtiu cine l-a convins sa ia executiv LPG aka cu gaz ....
acuma intrebare cum merge masina pe gaz .... cum se infige and stuff si dak nu se infinge se poate schimba pe benzina in caz ca vreau sa dau in ea ? |
Normal ca se poate...la astea se poate si in mers...cu LPG nu se va infige chiar atat de tare...e bine ca si-l ia cu LPG, ca la cat s-a facut benzina... :cry: :cry:
|
bogdan> si sa intzeleg k la un stop ... are vreun buton ceva sa trec pe benzina ... si dak baga imediat benzina nu tre sa se goleask gazu de pe tzeava sau de pe unde o fi montat ... io oricum incerc sa gasesc aspecte negative ale gazului si poate nu il ia pe gaz .... aka suna naspa masina pe gaz .... din start nu pot sa ma gandesc la vreo modificare ceva ...
si ink ceva macar sunt sigure kiturile astea de gaz din fabrik ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning