![]() |
Re: 11 G S I
Cu semnalizările smoked ar merge şi un bad boy :twisted:!
Ar arăta foarte, foarte, foarte bine cu capota prelungită. Baftă maximă! |
Din pacate nu am la cine face aici bad boy :( .Si totusi astazi au aparut si farurile "smoked"+ Devil eyes
|
Fast_wheels, ai putea să vorbeşti cu VaLeX că avea el o pleoapă de capotă gen bad-boy loOK! Şi era destul de ieftină...
Ţi-ar prinde bine ! Aşteptăm nişte poze cu piesele montate... |
Vrei bad-boy look? Vorbeste cu tinichigiul lui syka CVM (sica, cel cu dacia verde). Omul lucreaza undeva in cartierul Dorobanti, Buzau, pe str. Umbrelor daca nu ma insel. Bafta cu opelashu` ! ;)
|
7 Attachment(s)
Mersi mult Andule ! O sa iau legatura cu syka sa vad ce pot face.Intre timp mai vine o poza ,doua,trei din timpul lucrarii.Farurile + semnale "smoked" .Calitatea pozelor lasa mult de dorit.Dar decat deloc...
|
frumoasa jucarie...
parerea mea..sincera.. n`ai vrea s-o vezi in oglinda..:twisted: |
uitati-o pe sexy buzoianca
imi place masinuta e foarte frumoasa si ingrijita multi km fara incidente |
masina e nemtoaica asa ca dai jos semnu ala chinezesc de pe capota si dezlipeste firmele de pe usa. incearca sa tii masina cat mai clean nu o mai incarca
|
te-am vazut in benzinarie in drum spre 4tuning days ...frumusica masinuta, chiar sta bine pe fatza ...
|
Odata cu caldura masina va intra in proces de modificari majore.Cand ii pun sigurantele pe capota semnul va fi dat disparut.Iar cand bandourile vor fi date jos si scrisul odata cu ele.Apropo.....are cineva idee bandourile sunt lipite ?
|
Da. Sunt lipite !
|
Quote:
|
Ce dimensiuni au gumele de spate?
|
peste cine dau eu pe aici...;) dragos sa stii ca ovidiu cam are dreptate in legatura cu semnul ala, si cu alea dupa usa;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning