![]() |
re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
am vazut eu bine sau ma insel.. taxa de participare e de 100ron/masina?
glumiti? in ungaria era ceva de genul 1500forinti dc nu ma insel... si 100e sa participi si la una si la alta adik king of europe.. si se desfasura pe 3 zile... aici pe 1 zi 25euro...mi se pare cam japca... dc era 50ron mai mergea ...dar 100...hmmm macar se da vreun premiu? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Voi incerca sa enumar cateva idei despre pretul fabulos de 100 de lei, pret care te-a lezat tare vad: 1)este aeroport, nu strada inchisa (deci platesti chirie / mp ); 2)pompieri gata pentru interventii, ambulanta;(esti obligat sa ai acolo autospeciale, in caz de pericole); 3)firma de securitate (sa nu crezi ca vine unu' sa stea gratis acolo cu niste garduri) 4)instalatia de cronometrare(inchirierea sa stii ca este scumpa. Nu sta unu' cu un 3310 sa cronometreze timpii ci este ceva profi) 5)japca vad ca faci TU, la fiecare post de-al tau pe acest thread. Te rog sa-ti pastrezi gandurile pentru tine de acum inainte ;) Daca ai ceva concret si constructiv de zis, e OK. Daca nu, limiteaza-te. Astfel, ne-ai scuti pe toti de un efort in plus. Salutare. |
macar de bani aia te dai pana iti sar rotile .
|
Quote:
Mor pe aceste comentarii care nu fac altceva decat sa creasca numarul de pagini la un topic... Hai sa luam ca atare ce ni se ofera sa nu mai comentam "aiurea in tramvai".. |
salut baieti
pentru toti cei care au masini de expo am pregatit si o cupa pentru cea mai reusita masina! toti cei care vor sa intre la expo (dar nu se dau la drag) taxa de participare va fi de 20 lei |
Quote:
Si nu mai zii ca fac japca cu fiecare post ..ca nu ti-am furat nimic din buzunar de la tine si nici de la altul... ca sa te dai tu cu parerea despre posturile mele... sau esti vreun comunist si nu avem drepturi la pareri... |
Quote:
Stai linistit ca stiu exact la ce te referi cu Ungaria. La un astfel de eveniment, sponsorii practic pot "fixa" taxa de inscriere. Daca aveam sponsori cu o putere mare de investitie, nu era nimeni nebun sa ceara atatia bani (adica un milion) pentru participare.:)))) Concluzie: vrei sa vii, esti invitatul nostru. Nu vrei, strict problema ta ;) Te rog inceteaza cu posturile legate de subiectul asta. Este un thread de informare pentru public insa deja se aproprie de 10 pagini pline de reclamatii, dupa parerea mea, nejustificate. |
Quote:
|
Quote:
|
Sa nu se creada ca cineva ajunge bogat din banii de inscrieri, a enumerat maus mai sus cam ce costuri implica organizarea unei curse.Daca zici ca 23 de euro la koe e bine 23x42200 egal 970.600rol,organizatorii cer cu 29.400rol mai mult,crezi ca e mult?.Haide fratilor sa lasam calculele in bugetul lu' unu si lu' altu' si sa ne vedem de treaba noastra,facem curse nu cursuri de contabilitate.Ia sa ne gandim bine oare ce sponsori are koe si ce sponsori au organizatorii,si deabea dupaia facem calcule.Cand o sa se uite si lumea la cei implicati si pasionati de fenomenul asta ca la niste sportivi ca pana la urma asta suntem atunci poate o sa avem mai multe conditii ,precum ungurii de la KOE.
|
pana una alta se fac preinscrieri ceva?
|
Quote:
Sper sa mai scada frecventa posturilor mizerabile pline de rahat debitat de minti odihnite. |
Eu prezent la S2.
Renault 5 GT Turbo motor 1.4T de fabrica |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning