![]() |
PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
MAGAZINUL S-A MUTAT PE STR. MIHAILEANU, NR 45 (INTRE B-DUL MAMAIA SI STR. TEPES VODA)
|
deseneaza ca nu stiu unde e
:))))))) |
bai frate, nu cumva magazinul e CHIAR pe tepes-voda??? sau ce alt magazin cu multe jante expuse mai e prin zona?
|
care aveti Google Earth si stiti unde e noul sediu, sa postati coordonatele ;) (e mult mai simplu)
|
1 Attachment(s)
poate radeti ..in plm.......=))))))))
bulevardu mare e ala care se duce pe ig duca , am dat o fuga azi ,ca's la telecom si , pac la 2 pasi un magazin de tuning. harta e de la casa de cultura. |
e la parterul unei vile maronii
|
De pe tepes voda faci dreapta pe Mihaileanu...si la 20 de metrii...la parterul unei vile este magazinul. (tot pe partea dreapta)
|
hai ca pana la urma nu e asa greu ... si in 2-3 zile o sa fie si reclamele :)
|
ce vila ma ca e ditamai blocul
|
Quote:
andrei, pe tico puteti pune angels? cat ma costa? si mai am o curiozitate: angels pe proiectoare rotunde puteti pune? (sunt destul de mari...~8 cm diametru, sunt cu lupa si cercul l-as vrea la exterior undeva) |
angels se poate pune pe toate farurile......si se mai pot schimba si ceasurile din bord cu unele de plasma.....pe aproape majoritatea masinilor
Am vrut sa fac la espero dar il vand ....fac pe viitoarea masina |
Quote:
pret 100 Euro, montaj inclus |
becuri xenon aveti ?
nu din alea de pe poporului de pozitii panrame din alea.. becuri din alea philips....albe-albastruie...pentru toate fazele... ptr hyundai santafe.... si un pret pentru angeleyes tot ptr el...sa vad care ma decid sa iau..angel sau xenon..:roll: |
Quote:
Angel Eyes sunt 350 lei, si merg pe orice masina Montajul e inclus in pret |
ti-am trimis pm ceres...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning