![]() |
Re: Ford Fiesta vs VW Polo
am votat ford fiesta pt ca ultimu tip e chiar reusit....stiu ca amandoua sunt aproape la fel, aici depinde mai mult de gusturile fiecaruia
cineva a zis mai devreme ca VW au inceput sa semene cu logan.....frate cand o semana ultimu passat cu logan...eu ma ***** !!! |
am votat cu incredere VW Polo pt calitatea ansamblarii,calitatea materialelor si fiabilitate...in ultimii ani a mai evoluat si fordul dar nu a ajuns la standardele VW
|
Quote:
|
Quote:
da ma si u ...e the best ford !! |
Quote:
nu cred ca vw e ceva dumnezeiesc pt alte marci ca sa detina niste standarde..ce draq..exprimarea asta lasa de dorit |
n-am putut sa mai dau edit... si sa nu-mi sara careva in cap k nush sa scriu.. am mancat un "a"-- Touareg...
|
era destul de inteligibil ceem ce am spus.sa-ti motivez de ce am folosit expresia aceea: am citit un articol despre VW si concurenta lui (nu intra in discutie alte marci germane mult peste VW - adica bmw,mercedes,etc) un golf 5 sta in fabrica din Wolksburg in jur de 54 de ore,in care intra productia masinii,ansamblare,+ testariile de calitate si functionare,pe cand megane 2 sta 28 ore,opel astra vreo 30 de ore,iar datele de la focus nu le mai stiu dar erau asemanatoare cu ale lui astra.iar timpul petrecut in plus fata de alti concurenti era datorita standardelor f ridicate de calitate pe care le are VW.si tocmai de aceea in articolul acela era mentionat ca profiturile VW,in special la golf 5 nu sunt pe masura asteptariilor tocmai din cauza timpului prea mare petrecut in fabrica a masinii. asta nu inseamna ca VW nu are defecte,nu exista masina fara defecte si probleme,dar pur si simplu VW sunt mai bine ansamblate iar materiale de f buna calitate,la asta ma refeream!
fordul de exemplu stiu ca are cele mai bune trenuri de rulare,implicit stabilitate f buna.stabilitatea fiind mai buna la fiesta decat la VW. (si eu am avut fiesta) |
in sfarsit un om care stie sa-si spuna punctul de vedere cum trebuie..si fara fitze si basini in cap ca altii.. bv ... interesant ce ai spus.. daca as avea si eu articolu sa citesc mai mult... presa mai si baga de la ea,cu toate ca aici nu cred ca ar fi cazu' ...
topicu e f clar ..asa ca raman la fiesta ! daca ar fi focus golf.. as ramane la golf.. daca ar fi variantele sportive as alege focus... passat-mondeo aleg mondeo.... |
Quote:
motivul pentru care durata e dubla sunt liniile de productie invechite si nu calitatea sau modul de asamblare a materialelor.. o fi si asta unul din motive dar gandestete ca nu au cum sa petreaca 26 de ore in plus doar ca sa fixeze niste bucati de cauciuc in interior... p.s.: intre ford fiesta si vw polo aleg vw polo pt deisgn (interior si exterior) |
Quote:
|
Quote:
ai dat reply la aproape toate posturile in care unii au sustinut vw polo si orice argument ar fi dat nici unu nu era pe placu tau si ii faceai pe toti cunoscatori intre ghilimele... in schimb oricine venea si zicea ca a votat fiesta te dadeai bine pe langa el si vorbeai de parca ai compara ferrari cu trabant... chiar asa e diferenta atat de mare a calitatii materialelor de te-ai simtit tu nevoit sa dai iar reply la misto....poate e posibil ca omului sa-i fi placut mai mult cum arata plansa de bord la polo, la asta nu te-ai gandit? no offence |
Quote:
Nu ma mai cert cu nimeni nu mai am dispozitia necesara (mi-a murit cineva drag si nu mai vreau cearta cu nimeni , imi retrag toate afirmatiile care au lezat pe oricine din acest topic) Multumesc |
@obrazNICK
in primul rand: Condoleante! al doilea rand: acel "banc" de care scriai tu este inventat de posesorii de "TDi" care traiesc cu impresia ca trebuie sa opresti pe dreapta si sa-i lasi sa treaca din cauza ca poseda acea motorizare (imi parea rau nu vreau sa jignesc pe nimeni dar am vazut prea multi oameni de astia). il rog pe "GTI" (de aici de pe forum) sa posteze,pentru ca el are 2 VW pe benzina,unul FSI si unul TFSI :-).in plus am si un prieten care e mecanic doar pe VW si Audi,si ar trebui sa auzi si parearea lui despre motoarele pe benzina din grupul VAG.e optiunea fiecaruia ce tip de motor alege (Otto sau Diesel sau de ce nu Wankel :-) )dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l desconsideri pe un "benzinar" :-) . numai bine! |
Quote:
Eu am votat tot Polo, ca am mers cu unul Happy si mi-a placut calitatea finisarii. Motorul insa era lenes rau de tot. |
dap intr-adevar gradul de personalizare era un factor,parca 2 golf 5 identice ies pe an din fabriciile VW
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2026 4Tuning