Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

Gabi 12-07-06 12:43

Re: Masinile voastre desenate de noi

Cine-mi "picteaza" si mie un Oltcit ? Daca e nevoie, dau si poza ca model ! :)

LKS 12-07-06 12:51

da o pagina mai inapoi si ai sa vezi un oltcit ..facut de ace axel ...o sa incerc sa fac si io unu ..da dupa ce ii fac dacia lui NightDevil

Gabi 12-07-06 12:56

LKS: am vazut masina, doar ca eu vreau altceva. Aia-i modificata, eu il vreau natural :lol: "Modificarile" pe care le-as vrea eu pe masina le discut cu cel care e dispus sa ma ajute! :wink:

Ace Axel 12-07-06 16:07

masina arata k se scurge spre dreapta park...
si roata arata aiurea rau ... lateralul arata k e in linie cu masina... restu arata k e virata... si mult prea iesita in afara

ad1 12-07-06 16:08

ia zi Gabi!care-i smenu cu olcitu?te pot ajuta?

Gabi 12-07-06 16:11

Mare secret nu e: vreau aspectul unui Oltcit de fabrica (adica fara spoilere), eventual cu un prag finut, drept, nu gen M3 sau bazar, si niste jante (Borbet A sau Borbet T). Cel mai important e ca masina sa se vada fata + lateral. That's all :)

ad1 12-07-06 16:19

maine sper sa fie gata...

ad1 13-07-06 16:54

1 Attachment(s)
m-am tinut si de promisiune...acu nu stu cat iti convine'...m-am cam grabit,sper sa nu se bage prea mult de seama.

Gabi 13-07-06 17:00

Cu prima ocazie cand ne vedem, dau berea! Promit!

Saru'mana mult pentru desen! E super! :peace:

Ace Axel 15-07-06 14:09

3 Attachment(s)
muama c bataie de cap mi-a dat masina asta... dak nu iti place iti dau cu ea in cap :lol: ... glumeam ... sper sa-ti placa

STEVENdesign 15-07-06 19:57

Intrebare

care e ultima masina care se doreste desenata??? bagatzi provocari ca am mana fierbinte :lol: ))))) p.s belea dacia sport...imi place stilu asta de desen concept:o

TazAless 15-07-06 20:47

eu as dori un nissan 350z daca tot ai mana fierbinte si daca ai timp si chef :D

c i k y 15-07-06 21:57

As avea si eu o rugaminte la voi...se poate sa imi desenati un Renault 19 CHAMADE tunat dupa cum va duce pe voi imaginatia ? Vrea varamiu sa-si faca sp fata spate si praguri pe comanda si are nevoie de niste modele.Va multumesc in numele lui :)

Ace Axel 15-07-06 23:02

eu as vrea sa le fac p toate... dar nu prea imi permit... oricum.... maskt... pui si o poza cu masina?!

c i k y 15-07-06 23:22

2 Attachment(s)
Cu masina lui nu am dar am gasit ceva pe net...eu as putea sa astept si o luna doua trei....nu e o graba :) Ms mult

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning