![]() |
Re: Dacia Logan 1.6 8v vs. ...?
M-am referit la faptul ca insasi masina de n are ceva modificari peste aceeasi varianta de strada iar tu amintisei decat de transmisie si filtru.
|
Quote:
|
daca se anunta ceva, ma bag si eu. ford ka 1.3
|
Quote:
oricum baietii cu loganurile modificate sunt peste mine, adica trag mai bine ale lor de aia zic sa incercam. |
nu mai e mult pana la primavara :)
AlecsM , totusi poate ne intalnim , sa vad si eu cum stau cu loganu de cupa. |
Quote:
|
ma bag si eu....renault megane 1,6 8v...acelasi motor ca pe logan...astept PM pentru data si ora provocarii
|
Ma bag eu cu un cielo....Vineri seara este disponibila....Da-ti un PM cand doriti sa stabilim ce si cum. In principiu cu initiatorul topicului dar nu refuz pe nimeni (in limita bunului simt).
Quote:
|
Pai stai ma cataline, a mea e stock, nici macar un soft, jante stock etc :).
eu ma refeream la baiatul cu cielo rosu ca al lui e 1.5+ceva modificari, si probabil suntem pe acolo, dar la tine n-are niciun rost. incearca cu baietii cu loganurile si daca cumva pierzi (desi mi-e greu sa cred) incercam; |
exclud zilele astea provocari , dar ramaneti pe pozitii.
am inca pachetul de iarna pe masina. cica week asta mai e urat , dupa isi revine usor. |
Ma bag si eu cu un Focus MK1 1.6 16v, 101 cp. Mentionez ca am batut Loganul 16v stock si 1.5 dci 85 cp + cip.
|
pe un thread asemanator cineva zice ca nu mai e stock , ar fi bine sa si mentionati ce aveti.
oricum , daca mai ai si alceva , clar ma faci... cate kg ai ? |
Quote:
PS:Andrei: scuze de off dar cand vei renunta la pachetul de iarna poate ne intalnim la ceva cald intr-o seara. |
Am crezut ca PetricaCBD are mai multe modificari daca s-a anuntat pe aici...cu un filtru sport nu stiu daca face fatza nici la 1.6 8v stock :).
Daca nu gasesti logan si vrei sa incercam e ok,lasi un PM cand esti liber si ne vedem.bafta |
hai diseara mai multi am eu o locatie buna ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning