![]() |
Re: POZE - King of Europe / PICTURES
Quote:
Bună rău blonda creaţă! Cānd mai ai timp să mai faci vreo două - trei şi să le postezi, te rog!... |
Quote:
|
hai ma omule laso naibii de treaba!!! alea-s wallpapere?
|
Fata e taiata cam urat. Ai grija pe viitor. In rest e foate bine ca le faci poze. Altii nu ar da poza facuta (cea origilana, doar cea editata).
Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
nu pune o fata , sau ceva doar de dragu de a fi pusa , incearca sa imbini elementele , sa fie ... in armonie ca sa zic asa , pune umbre , pune dungi , joaca-te cu efecte de culori , baga detalii ... . dragut dar sunt sigur ca poti mai bine . baft !
l.e. : acum am vazut-o si pe cea cu bmw-u ... nu incerca sa faci cum am facut-o eu pe cea cu C4 , ci incearca ceva nou , fa un wallpaper nu in genu altora ci pe stilu tau . eu doar vroiam mai multe detalii , detalii sublime , doar atat si stiu ca se poate :) ca altfel nu iti mai ziceam |
Quote:
Multumesc, Tudor |
anytime , sunt sigur ca nu o sa treaca multa vreme pana o sa aduci ceva la "masa" ft bun . potential ai , dorinta ai , lene sa n-ai si o sa fie ok ! bafta !
|
Quote:
|
mai frumoasa era blonda care dansa pe scena , dc nu puneti poza cu aia :X:X Love de cand am vazuto :))
|
Tudi imi faci si mie unu cu Mercedesu te rog? :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ce-i aia ? nu , deseara , pe la 11 , meditatie pe mess .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning