Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   BACAUL plin de camere de filmat (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14361-bacaul-plin-camere-filmat.html)

aleks 02-05-06 10:10

Re: BACAUL plin de camere de filmat

incep sa ma resemnez...
nemultumirea mea e legata de faptul ca nu iti ofera alternative, adica, ok, sunt radare, dar tu nu poti trece decat prin localitati, nu ai centuri de ocolire, asa cum e normal, nu ai o autostrada paralela, absolut necesara dealtfel, pentru ca 1/3 de tzara merge pe e85 de la bucuresti spre iasi suceava, botosani, etc....

to_the_limit 03-05-06 09:15

Quote:

Originally Posted by WoW
eu vorbeam de camere si daca nu ai citit mai pe la inceput noua tehnologie permite camerelor de filmat sa se comporte si ca niste radare deoarece se pun 2 repere si intre ele se calculeaza viteza frame by frame. Nu era vorba doar de radare ci de camere in general care vor sanctiona fiecare abatere nu doar de viteza!!!

Aha deci tu spui ca camerele de pe DN1 de exemplu toate se comporta ca niste radare ptr simplu fapt ca au un softulez in ele care le permite sa calculeze viteza masini.Interesant...
Atunci eu de ce mai stiam lista aia cu cele 7 locatii ale radarelor(daca vreti o pot pune aici)..?
Ideea ar fi sa bage o limitare de 70km/h in loc de 50km/h cum au facut pe DN1 iar de sanctionat ilegalitati,gen depasit linia continua,trecut pe rosh si alea mizerii mi-ar conveni ca si asa se circula ca-n condru la noi.

Dar tare mie teama ca tot voi vedea tarani cu vaci si carute pe E85 care isi lasa balega nestingheriti iar pe mine ma opreste nenea cap de creta si imi da amenda ca am 61km/h la 100 m mai ncolo....

WoW 03-05-06 10:50

Ce spuneam eu nu era vb de DN1 !! Ziceam de DN2. Pe DN1 e softul "vechi" daca il putem numi asa si nu se comporta camerele ca radar. Era propunerea sa calculeze singure viteza medie cu care se deplaseaza pe distanta dintre 2 camere dar nu s/a mai bagat in vigoare.
Deci pe DN1 sunt doar 7 radare pe langa camere care au senzori in asfalt si se stie dupa cum spuneai si tu, locatia.
Dn2 e alta poveste. Se pot hotara la mai multe ideei....

aleks 06-05-06 01:36

sper s-o amane cat mai mult, sincer sa fiu...
diminetzile daca ma duc la iasi la facultatesi intarzii la cate un examen, o tin numai 200 pe afara si 100 in localitati, altfel... ma exmatriculau de mult la cate examene as fi pierdut :D

mertan 02-06-06 06:47

vor fi instalate numai putin de 80 de camere... stiu din surse fff sigure.

aleks 02-06-06 19:27

asta e moda...
cineva tre sa castige multi bani din contractele astea, si nimic altceva nu mai conteaza...

asta e

WoW 03-06-06 11:03

Treaba noua

pe langa Loganul de politie alb fara semne ala de Buc au mai bagat 2
Logan albastru inchis tot de B si la nr ceva cu C..
Logan Galben ca taxiurile tot de B cu nr ceva cu X.. parca nu am retinut numerele cu toate ca le stiam

Deci inca 2 masini surpriza...

SFW 03-06-06 11:18

Quote:

Originally Posted by WoW
Treaba noua

pe langa Loganul de politie alb fara semne ala de Buc au mai bagat 2
Logan albastru inchis tot de B si la nr ceva cu C..
Logan Galben ca taxiurile tot de B cu nr ceva cu X.. parca nu am retinut numerele cu toate ca le stiam

Deci inca 2 masini surpriza...

Si cel galben are radar? Pe cel albastru l-am vazut :cry: :cry: :cry: :cry: Ii urasc :cry:

:evil: :evil: :evil:

WoW 03-06-06 12:16

si cel galben..... ala albastru sta mai mult spre Roman...

Andr3i 03-06-06 13:29

Belea mare cu astia, cred ca am sa-mi cumpar o caruta... :D

bc_04_aju 04-06-06 14:39

ma dar au insemnele politiei pe ele
daca nu poti sa faci contestatie la fiecare amenda pe care o ei shi sa faci shi oleaca de panarama
toate astea doar daca esti oprit daca nu ai puso

mertan 04-06-06 14:48

http://www.tubel.ro/modules/news/art...hp?storyid=111 daca e asha.... facem si noi ca astia...

bc_04_aju 04-06-06 14:53

tare faza dar nu in fatza unei camere ci in fatza radarului ca sa stie prostu ca la el ne referim

Shorty 04-06-06 22:36

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju
tare faza dar nu in fatza unei camere ci in fatza radarului ca sa stie prostu ca la el ne referim

da si nici atunci nu o sa-si dea seama de ce este vorba.o sa zica ca il consideram vedeta

aleks 05-06-06 00:08

eu stiam ca trebuie sa aibe insemnele oficiale pe ele, nu mai e valabila treaba asta?

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning