![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
ggd-ule vb mult si prost... veze-ti de masina ta... oricum vb noi face to face la pitesti...
|
Pikollo scuze ca te intreb inca o data, DJ-ul o sa fie seara adica un fel de concert sau o sa fie in cursul de expozitie si sound ?
|
Quote:
scuze de off. |
super eveniment
o sa fiu acolo ;) |
cei din Bucuresti care nu au masini...cum facem sa ne vedem?
cel mai indicat este sa mergem cu un maxi taxi! |
va rog sa incetati cu certurile si comentarile aici exista PM da ?
Multumesc P.S dj o sa fie toata ziua nu in concert |
salut....se pot face inscrieri si la fatza locului....in caz ca nu....sa imi spui si mie la ce adresa trebuie trimisa fisa de inscriere.....
|
prezent si eu :D
|
Quote:
cu 2 poze |
din pacate eu nu am cum sa mai vin, masina nu e gata la timp...sa vedem poate e timpu sa las fordu si sa trec si eu la bmw :D succes la toti!!! sa vedem haos!!! ;)
|
ce e ba aici bar de negrii? ia fiecare care vine la eveniment sa venitzi cu cate 10 mici...si niste carnaciori ;))) pt gratar... .
eu vin cu grataru :) Pikolo e grataragiuu =))))) o sai iau...un shortz..si o daia pt cap... =)))) |
KYL`ule sa stai mai mult ...pe afara daca o bagi in mall.. ca am nevoie de LSD`uri ;))
|
Quote:
|
repet: OAMENII CARE NU POT VENI CU O MASINA...hai cum facem sa ne vedem si unde si cand? cel mai bine e sa mergem la pitesti cu un maxi taxi...daca a mai fost cineva acolo cu maxi sa dea detalii va rog!
|
Quote:
pretul dupa parerea mea este mai mult decat rezonabil... :) app...din ce vad pe aici lumea se teme de vreme...si pe la televizor am vazut ca vremea o sa fie cam nasoala...sa speram ca weekendul va fi ok...dar...daca nu va fi ok, ce masuri se vor lua? va fi acoperit locul unde va avea loc evenimentul? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning