Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Golf5 GTI (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/14303-vw-golf5-gti.html)

xxdadixx 13-05-09 19:15

Re: VW Golf5 GTI

Baieti sunteti nebuni, cum a iesit............................................ :shock::clap::clap:

animalutz 13-05-09 22:49

Dupa ce am vazut cum au iesit usile lui fusco , m-au apucat si pe mine ideile de 6.1 pp la patrat . :D

SKR* 21-06-09 10:49

Ce se mai intampla cu masina? In ce stadiu mai este? :D

Marinu 24-06-09 10:34

Usile sunt gata, numai ca si-a schimbat difuzoarele cu ceva deosebit. Urmeaza modificari la incinta mediilor din bord si designul acestuia, incinta subwoofer-ului marita si cosmetizata, porbagaj modificat.... si alte mici detalii. ;)

SKR* 24-06-09 14:07

Pai difuzoarele nu erau alea facute special pe comanda?

pilula20 24-06-09 14:09

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2433734)
Pai difuzoarele nu erau alea facute special pe comanda?

inainte avea brax matrix 6.1 din cate stiu eu si se vede si in poze... acum are ceva deosebit cum zicea si marinu ;)

bafta fuscobal in continuare cu proiectul ....

SKR* 24-06-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 2132256)
Dupa cum era si timpul, schimbari radicale in sistemul prietenului nostru supranumit "FUSCOBAL" .
Mid-basii Perless HDS Exclusiv au fost inlocuiti cu o pereche de difuzoare construite manual in AMERICA, pe comanda speciala pentru FUSCOBAL (VW Golf MK5 GTI), de catre renumitul "NELSON PASS" (Pass Labs).

La fel si in cazul mediilor Scan-Speak Revelator 12M, care de data aceasta au fost inlocuite si repozitionate. Difuzoarele care vor reproduce spectrul freq. medii provin din celebrele boxe Chario Academy Milenium XXll.

Deci care "difuzoare" au fost schimbate?

pilula20 24-06-09 14:14

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2433754)
Deci care "difuzoare" au fost schimbate?

difuzoarele de midbass

SKR* 24-06-09 14:21

Si ajungem tot acolo :)) Deci, au fost schimbati midbasii construiti pe comanda pt fuscobal? Si urma intrebarea DE CE? Ce este si mai deosebit :D ?

animalutz 24-06-09 15:59

Aia cu mid-bassii construiti special pt fuscobal era o gluma ...:D . Pe bune ... :D

ReLLaXX 24-06-09 16:15

La acesti noi midbasi dispersia undelor sonore este calculata in functie de reflexiile magnetice ale bobinei in cadrul nou, aerodinamic, in concordanta cu unghiul parbrizului fata de bord si forma scaunelor, in asa fel incat timpii optimi de propagare sa fie obtinuti luand in considerare inclinatia urechilor fata de tetiera, pozitia acesteia fiind obtinuta prin modificarea setarilor de distanta a scaunelor, luand in calcul asezarea vertebrelor fata de pelvis si unghiul optim de auditie fata de picioare si, implicit, pedale.

PS: Si cel mai important, sunt albastri! 8)

SKR* 24-06-09 17:13

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 2434021)
Aia cu mid-bassii construiti special pt fuscobal era o gluma ...:D . Pe bune ... :D

Super tare :blink:

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2434061)
La acesti noi midbasi dispersia undelor sonore este calculata in functie de reflexiile magnetice ale bobinei in cadrul nou, aerodinamic, in concordanta cu unghiul parbrizului fata de bord si forma scaunelor, in asa fel incat timpii optimi de propagare sa fie obtinuti luand in considerare inclinatia urechilor fata de tetiera, pozitia acesteia fiind obtinuta prin modificarea setarilor de distanta a scaunelor, luand in calcul asezarea vertebrelor fata de pelvis si unghiul optim de auditie fata de picioare si, implicit, pedale.

PS: Si cel mai important, sunt albastri! 8)

chinese :blink:

Marinu 30-06-09 10:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2434196)
chinese :blink:

Nici pe departe "chinese", mai de graba "Hand made in West Germany" ;). Este vorba de mid-basii de la Micro-Precison Seria7, mai exact 7.16 Mkll.

Mai multe detalii aici - http://www.micro-precision.eu/

sharkky 30-06-09 11:02

Wow!

Super tare!
Sa-i stapanesti sanatos!

Apropo, ce s-a intamplat la 1K, l-a speriat cineva pe desenatorul sef?

SKR* 30-06-09 14:04

Ma refeream la limba chineza :))

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning