![]() |
Re: E39 - black bmw
parerea mea ca nu dau bine,e39 e masina mare daca pui ceva car sa arate bine trebuie minim 18....iar despre model e foarte urat,daca tot pui jante negre pune nise "cude" sti cum zic barracude 8)
|
Da 18 ar fi ideal , dar nu si pe drumurile noastre din pacate :( , cat despre barracuda sunt jante foarte frumoase dar momentan le-am luat pe astea si am alte prioritati ... jantele care le-am pus acum le-am luat pt k mi-au picat la pret bun si chair nu mai puteam sa circul cu cauciucuri de iarna ;) si + de asta au inceput sa imi placa chiar daca la inceput ma indoiam de ele..
|
1 Attachment(s)
Arata bine masina, dar acele jante mie mi se pare ca nu merg, am si eu unul si as opta sa pun ceva de genu(vezi poza) pe 18"-19" .. sau ceva M Dream .. Bafta cu masina in continuare ;)
|
Ms ! Daca o sa iau altele noi sigur nu or sa mai fie negre , nu am vrut negru de la inceput dar astea mi-au picat la pret bun ...Acum le-am pus pe astea si asa or sa ramana ceva timp , probabil o sa le reconditionez pt ca sunt zgariate vizibil de la borduri , o sa le vopsesc negru lucios si dungile argintii vor fi vopsite negru matt si pusa folie de carbon peste in caz ca nu rezista folia ramane negru cu negru matt !
|
cat ai dat pe ele ?
|
350 euro cu tot cu cauciucuri ! am vazut ca si tu vrei ceva pe 17 sau 18 ..
|
man
we need to have a conversation :lol: |
iti dau eu un buzz pe mess pe la 22:30 23:00 ok?
|
Quote:
cand poti..nui graba chiar asa de mare...;) |
as vrea sa le dau pe ale mele la schimb ..
|
nu stii pe careva care ar fii dispus sa-i dau jantele mele :D sunt cauciucuri app noi si jantele la fel ?
|
Quote:
|
eu sunt din cluj ...
|
am observat ;) eu de la ei am vrut sa iau prima data dar nu am vrut sa las vechile jante pt 250 euro ! aveau unele ac schnitzer orginale foarte putin julite pe 18 dar erau pentru seria 3!
|
aha, eu nu prea gasesc in cluj :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning