Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT= (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/14191-cursa-martisorului-19-martie-2006-grt.html)

cosmina 22-03-06 11:10

Re: Cursa Martisorului 19 martie 2006 =GRT=

Vreau sa felicit inca o data initiativa clubului Ghost Racing Team in implicarea fetelor intr-o astfel de cursa de indemanare.
Felicitari pt organizare!
Felicitari pt atmosfera creata!
Felicitari pt premiile, diplomele, cupele, medaliile, florile acordate!!

Vialy 22-03-06 11:10

Baietii de la Ghost nu au nici o vina ! Au dat tot ce au putut !

Problema este aceeasi ca de obicei : Jandarmeria care nu-si face treaba si ACR care se zgarceste la orice gard in plus sau jandarm in plus !

Cu ce sunt de vina Baietii de la Ghost cand un tampit face drifturi in parcarea de masini , iar jandarmii stau in bisericutze si se uita la el .. fara sa ia nici o masura !

Hai sa mai vedem si lucrurile bune !

Ghost va felicit pt munca depusa, pt prima cursa pe anul 2006 in Craiova !
niciodata nu o sa multumiti pe toti - e imposibil!

PiTTy 22-03-06 11:21

Quote:

Originally Posted by Vialy
Baietii de la Ghost nu au nici o vina ! Au dat tot ce au putut !

Problema este aceeasi ca de obicei : Jandarmeria care nu-si face treaba si ACR care se zgarceste la orice gard in plus sau jandarm in plus !

Cu ce sunt de vina Baietii de la Ghost cand un tampit face drifturi in parcarea de masini , iar jandarmii stau in bisericutze si se uita la el .. fara sa ia nici o masura !

Hai sa mai vedem si lucrurile bune !

Ghost va felicit pt munca depusa, pt prima cursa pe anul 2006 in Craiova !
niciodata nu o sa multumiti pe toti - e imposibil!

lol..vialy..nu vb de asta..ii respect pe cei de la ghost..NU e vina lor si NU am spus asta..e vina lui cliff..numai a lui..el a atras spectatorii din jurul cursei..
btw..mi-a placut cum te-ai descurcat :)

DJ77VLD 22-03-06 13:16

NU e vina lui cliff ca a intrat acolo! Poate ca nu trebuia sa intre.de asta ce ziceti?Cum i s-a permis accesul acolo daca nu era inscris?

dj16xxs 22-03-06 13:20

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
NU e vina lui cliff ca a intrat acolo! Poate ca nu trebuia sa intre.de asta ce ziceti?Cum i s-a permis accesul acolo daca nu era inscris?

ba a fost inscris...informeaza-te mai bine!

DJ77VLD 22-03-06 13:40

Daca a fost inscris... :roll:

BoSsuL3TZ 22-03-06 19:04

dap.. cam asha a fost.. si nu de noi, ci de ACR.. gata numai conteaza, concluzia finala la care am ajuns este ca ceea ce a fost n-o sa se mai intample niciodata!si nu spun asta fara sa jtiu.. ce-mi pare bine este faptul ca tot ce s-a intamplat m-a/ne-a ambitzionat mai tare... Si va spun ca multe lucruri se vor schimba...

Multumim Vialy pentru apreciere.. ar fi frumos sa ne intalnim si cu al vostru club intr-o seara sa vorbim.. poate la un suc.. poate intr-o parcare.. sa rezolvam toate problemele si sa fim unitzi..pana la urma ne leaga pe totzi o pasiune!! Ura nu aduce decat stress si nebunie.. dak ejti de acord.. da-mi de veste si incercam sa ne organizam..

bano 22-03-06 23:19

niste filme ,poze naveti ? xxx

ZoliaT 22-03-06 23:21

linkul la care gasiti poze de la eveniment

Quote:

Originally Posted by ZoliaT
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=417

linkul la care gasiti poze de la eveniment

multumim lui sharpe & redismedia.ro pentru poze

MARIO_BMW 23-03-06 00:43

Organizarea a fost cam aiurea am auzit, dar e de admirat ca baietzii de la Ghost Racing Club Craiova s-au zbatut si au reusit sa faca o cursa de indemanare ok.Certurile nu fac decat sa inrautateasca lucrurile...e adevarat ca ACR este aiurea cand vine vb de curse se zgarceste la tot felul de lucruri si face totul numai pentru bani...un prieten de-al meu s-a dus pana acolo 250 de km si nu l-a lasat sa intre fara sa plateasca...politica parca era alta pentru cei care vin din alte orase nu ?

In rest ce sa zic...bv si la mai mare!

peter 23-03-06 08:40

Fiti obiectivi....va rog...

Cine e de vina daca la organizare au avut astfel de "scapari" si s-au produs oarecare incidente.....si ce masuri s-au luat impotriva celor ce au gafat..?

Raspundeti la intrebari obiectiv..sa inteleaga toata lumea....

P.S.. Felicitari Ghost Racing ptr curajul pe care l-au avut si puterea..ptr a organiza cursa...

Lao 23-03-06 09:30

Pentru 50 de mii? :D

babydoll 23-03-06 10:40

cosmina... ce mai faci? am o poza cu tine pe care ma gandeam ca o vrei:D
astept un replay...
sper sa ne mai vedem.
pupici, anabela

dj16xxs 23-03-06 11:07

Quote:

Originally Posted by peter
Fiti obiectivi....va rog...

Cine e de vina daca la organizare au avut astfel de "scapari" si s-au produs oarecare incidente.....si ce masuri s-au luat impotriva celor ce au gafat..?

Raspundeti la intrebari obiectiv..sa inteleaga toata lumea....

bah,tie nu ti se pare la 16 ani comentrzi prea mult.mai abtine-te bai pustiulica....si vad ca cel mai mult voi de club emotion ati avut de comentat!...

Andreus 23-03-06 14:23

Ce poze nashpa atzi pus pe site....puteatzi sa punetzi shi voi mai multe...

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning