![]() |
Re: IS - 05 - AGA
frumos.bafta la colorat
|
HELP ! nu gasesc om care sa ma ajute sa imi pun aeroterma .. cik e dificil is multe modificari .. plz help .. poze / schite cev ms
|
tu vrei sa ii pui aeroterma cum au ele pe bordu ala in patru trepte adica cum au astea din 2001 2002 ?
sau aerotermana normala? |
eu am aeroterma d aia in 4 trepte dar o am si p aia veche .. am inteles k asta in 4 trepte e mai greu d pus e complicat ... plz help .. as vrea sa o pun p asta model 2000 k e mai buna mai ales cand vine vorba despre caldura ...
|
daca nu ma insel si sa ma corecteze cineva daca gresesc trebuie sa schimbi si caloriferul pentru aeroterma de CN. Daca ai luat bordul de CN banuiesc ca l-ai luat si pe ala. Trebuie sa scoti bordul vechi caloriferul vechi, iti trebuie alte furtune, astupat gaura veche de la aeroterma si facut alta noua pe unde sa traga aer.
|
da spp ai trebpate nu ai gresit vin alte furtume si trebuie gaura veche astupata dar nustiu daca vine facuta alta gaura,din cauza ca calorirerul din asta de 2000 vine direct in masina si e incasetat iintro incinta de plastic.... si plus de asta trebuie sa ai si intralatia electrica de pe o masina din 2000 ca sa poti monta aeroterma in 4 trepte......sau poate fi vreun releu special pt asta.....nu stiu foarte sigur in legatura cu instalatia electrica,doar banuiesc in legatura cu electricitatea
|
iulika eu teas sfatui sa cauti o aeroterna de wv care e tot in 4 trepte si vine pusa in locul la aia veche mie trebuie sa imi aduca un tovaras una de aia,inca nustiu exact de pe ce masina.
|
bai baieti ... e complicata treaba asta cu bordul bagami'as cev in el bord .. eu am si bord si instalatie si aeroterma aia cu calorifer am tot .. am prins la remat o dacie model .. "zambetul lui iliescu" si am chelito la interior .. tapiteria d jos ... centuri .. chedere .. bord .. instalatie electrica .. aeroterma aia .. cheala am lasato dar .. akm imi e greu sa pun bordul ala .. sa prind aeroterma .. k d restu ma descurc eu .. adik un electrician mia cerut 1.5 mil sa imi puna bordul complet si sa il probeze dar nu se baga la afurisita aia d aeroterma:x
|
daca tu ai demontat bordul de CN de pe masina donatoare nu inteleg de ce iti e frica? stai o dupa amiaza si faci aceleasi operatii pe care le-ai facut la demontare dar invers si il pui sus.
|
1 Attachment(s)
nu nimeresc printedea la aeroterma dar am vb cu VGE si sper k ma ajuta el dupa chem electricianu sa pun instalatia si vopseaua .. sper cat mai repede:twisted:
|
Apropo am uitat sa te intreb daca ai jante pe spate...Sti normal pasajele se fac dupa jante/cauciucuri..
|
cf iulian se mai aude ceva....ai montat instalatia,au venit toate bn sau neam chinuit amandoi dejeaba?
|
ink nu stiu daca am facut treaba buna .. dar am sa vad .. sa vina electricianu sa se apuce d trb sa pot continua si eu la masina .. eu cred k am reusit cu aeroterma .. te anunt eu ;) :-P
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
macar poze ... daca nu e gata :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning