![]() |
Re: Peugeot 206 - The Story Begins
Quote:
|
dragutz peugeot`ul :P
evacuarile arata bine rau ... :D ... adik toata mashina arata bine ....:P ... aa..o obiectzie....angel eyes`urile...hm...nu prea dau bine...nush...tu stii...e mashina ta....dar parca nu se potrivesc...mai bine ii puneai niste bi`xenoane de banii aia .... :rolleyes2 :rolleyes2 |
salu,
masina e bestiala, imi place mult, dar are doua hibe dupa parerea mea.. pragurile si jantele. atat, in rest toate bune. pragurile sunt prea mari, ar trebui ceva mai finut, dupa care cobori masina si ii iei si niste jante adevarate. un kit de suspensii sport weitec costa 400 eur, coboara masina cu 30 mm si imbunatateste tinuta de drum. spor la tuning in continuare ;) |
Quote:
|
PS: Pragurile chiar imi plac asa cum sunt, si chiar nu ash avea de gand sa le schimb atata timp cat ele fac parte din acelasi kit cu spoilerele si cred ca aia care au proiectat kitul, au stiut ei ce au facut.
Si jantele, dupa cum am mai spus, vin si ele acushica ;) |
Quote:
Bafta! |
Asta caut in momentul asta la disperare... Total nehotarat! Sunt niste modele care imi plac foarte mult dar nu se fac in 4x108
|
cred ca o sa ai o surpriza cand o sa auzi pretul eleronului direct din reprezentanta peugeot...chiar sunt curios, sa ne zici si noua
-arata super masina, sa o conduci sanatos si succes in alegerea unor jante aspectuoase! iar pragurile arata bine, nu te lua dupa altii ca nu gasesti nimic care sa mearga mai bine la spoilerele spate-fata. ca sa poti merge linistit cu garda coborata, vorbeste cu aleks, ca sunteti concitadini, pentru niste "universal splitters" pe care sa le adaptezi kitului tau, vor proteja foarte bine spoilerele ;) |
Te referi la benzile de plastic/cauciuc care se prin sub spoiler?
|
cam asa ceva, dar confectionate din fibra si puse in asa fel incat sa nu se vada, ca strica aspectul...
|
Felicitari pentru masinuta este super. Mi-am cumparat si eu de curind un 206 si as dori sa-mi pun si eu niste faruri si stopuri ca ale tale. De unde as putea sa-mi iau si cam cit costa, plz.
|
pai in func de firma de tuning de unde le iei sunt in jur de 350-400E farurile angel-eyes si tot la fel stopurile LED. In schimb o varianta mai ieftina (adica la jumate de pret fata de cele de mai sus) sunt farurile negre (fara angel-eyes) si stopurile lexus (adica clare).
|
Multumesc frumos si Paste fericit
|
felicitari lui Andr3i, super misto facuta masina numai cu piese bune. designul e bestial d la body kitul asta. cat ai bagat in ea pana acuma??? numai asa k asi vrea si eu sa imi iau una.
Spor la treaba. |
O sa fac un calcul la sfarsit cu cat am bagat in ea $$$ :lol: Nu de alta, dar poate ma opresc daca aflu totalul acum :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning