Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Viteza maxima - Cielo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/14098-viteza-maxima-cielo.html)

DONU' 22-03-06 16:45

Re: viteze maxime cu cielo

Am CIELO DOHC 16V din 2004 (din cate stiu eu are 88 CP), are 43.000 de km si n-am schimbat decat uleiul pana acum si merge absolut perfect.
Am alergat-o de cand era in rodaj. Adica am invatat-o mai sportiva.
Cand avea vreo 500 km la bord, am mers cu ea cu 140. Nu tragea mai mult.
Mi-a fost si frica sa-i dau mai mult, dar oricum de la 140 parca nu mai tragea.
Dupa 1500 km, am inceput s-o calc rau de tot si am prins 180 km/h frecvent, si cu ea incarcata, adica 5 persoane, am prins 190km/h. Nu stiu daca mai tragea, dar mi-a fost putin frica fiindca erau totusi destui in masina si daca se intampla ceva...
Faza cu decuplarea servo-ului n-o cred pentru ca intr-o seara m-am dat cu unii pe DN1 si am ajuns pe la 170 la ora si am facut vreo 2 slalomuri si directia era super misto.
Nu stiu ce sa crec... poate prinde 190, poate nu... dar sunt multi care nu dau 2 bani pe Cielo si apoi cand vad ce stie sa faca le trece.

Kent8 22-03-06 18:13

bordu era diferit, la fel si scaunele si schimbatoru era altfel. vld a tau are ranforsari in usi? eu am descoperit acuma cand mi-am modificat panourile de usi ca am niste tevi cat mana
prima data n-am stiut ce-s alea si-am tras de mo luat dracu pana m-o vazut un vecin
azi i-am mai dat umpic sa nu uite cum o alergam in tinereti
azi i-am dat numa 140 prin centru ca nu aveam mai mult unde, da asa-mi placea s-o aud cum toarce
acuma intrebare de baraj: o blocat careva acu? o dus careva acu peste 200?
mi-o zis un tip la expozitia din cluj de masini de anu trecut ca el prin sud undeva i-o dat 200 cateva minute si masina mai mergea si alea alea
totusi nu-s sinucigas, da mno oare ii posibil asa ceva?

GAB35DJ 22-03-06 18:44

io merg 200 toata autostrada si...nu are nimic....chiar depasesc limita de 200...tot nimic nu are...referitor la slalom la 170....hmmm cam dubios.....poate ai bruscat putin volanul...dar slalom....nu prea cred....eu am avut suspensie de curse pe masina si peste 130 incepea sa plece spatele...asa ca la 170 cu suspensie normala nici macar de strada....pleca de nu o mai gaseai.....parerea mea.....

DJ77VLD 22-03-06 21:22

Quote:

Originally Posted by Kent8
bordu era diferit, la fel si scaunele si schimbatoru era altfel. vld a tau are ranforsari in usi? eu am descoperit acuma cand mi-am modificat panourile de usi ca am niste tevi cat mana
prima data n-am stiut ce-s alea si-am tras de mo luat dracu pana m-o vazut un vecin
azi i-am mai dat umpic sa nu uite cum o alergam in tinereti
azi i-am dat numa 140 prin centru ca nu aveam mai mult unde, da asa-mi placea s-o aud cum toarce
acuma intrebare de baraj: o blocat careva acu? o dus careva acu peste 200?
mi-o zis un tip la expozitia din cluj de masini de anu trecut ca el prin sud undeva i-o dat 200 cateva minute si masina mai mergea si alea alea
totusi nu-s sinucigas, da mno oare ii posibil asa ceva?

Da... cred ca toate au caroserie ramforsata!

DJ77VLD 22-03-06 21:22

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ
io merg 200 toata autostrada si...nu are nimic....chiar depasesc limita de 200...tot nimic nu are...referitor la slalom la 170....hmmm cam dubios.....poate ai bruscat putin volanul...dar slalom....nu prea cred....eu am avut suspensie de curse pe masina si peste 130 incepea sa plece spatele...asa ca la 170 cu suspensie normala nici macar de strada....pleca de nu o mai gaseai.....parerea mea.....

Si mos craciun ... ?? a mai venit?? :lol: :lol: :lol:

DJ77VLD 22-03-06 21:26

Quote:

Originally Posted by myky
lool , taxi da.... cu tuning

ce tuning?

NWZeu 22-03-06 22:54

Cielo a fost proiectat pentru a repecta si normele de siguranta din SUA, asa ca barile din usi erau obligatorii, toate exemplarele au .... si peste 200 este o estima, kilometrajul nepermitzand mai mult (espero are 220 - acelasi motor si aceeasi cutie - deci ;)).

Kent8 23-03-06 10:39

aseara i-am dat si-am fost atent la peste 6500 ture decupleaza, ma gandeam s-l urc pana in 7000, da oricum peste 5500 deja nu mai trege doar se tureaza-n gol :(

msiu 23-03-06 12:10

Quote:

Originally Posted by Kent8
aseara i-am dat si-am fost atent la peste 6500 ture decupleaza, ma gandeam s-l urc pana in 7000, da oricum peste 5500 deja nu mai trege doar se tureaza-n gol :(

si eu iam dat peste 5500 chiar m-am uitat special eram in viteza a 2-a si ajunsesem la 6000 si mai trage dar SIGUR la 6500 cel mult o taie

Bmw_E30dak 23-03-06 22:31

cred k cea mai buna treaba care poti sa o faci e sa o pui pe un stand dino sa vezi acolo ala nu are cum sa minta .cred k asta e cea mai buna idee si sa ai mai multi martori sa vada dak nu cred .bafta si tuning rulzzzz

msiu 24-03-06 08:17

la dyno masoara tot inclusiv viteza si turatia?

Bmw_E30dak 24-03-06 12:34

Quote:

Originally Posted by msiu
la dyno masoara tot inclusiv viteza si turatia?

da eu asa stiu am si un filmuletz cu un seat care arata dar nush de ce nu mere sa il pun dak e intrati pe insomnia_squad id-ul meu de mess si mai vb acolo si ~~~~~~~`tuning rulzzz~~~~~~~~~~ sa ne intalnim q bine pe 1 si 2

Kent8 24-03-06 18:48

poi n-am bani de dyno, si de bucale, asa ca.....testez eu pe drum :d

TheSinner2 28-03-06 08:03

am citit pe aici ca va taie injectia la 6500? la dohc16v? nu de alta... dar la mine se intampla asta fix la 7100... si am testat de mai multe ori... nu am chip... cip cirip.. nimic

msiu 28-03-06 08:48

Quote:

Originally Posted by TheSinner2
am citit pe aici ca va taie injectia la 6500? la dohc16v? nu de alta... dar la mine se intampla asta fix la 7100... si am testat de mai multe ori... nu am chip... cip cirip.. nimic

motor normal nu 16v ala cu 16 valve mai are niste caluti in plus.

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning